SLETELI S PUTA, GORDANA POGINULA! Detalji stravične saobraćajne nesreće kod Lovćenca!
Foto: Dragana Udovičić

horor

SLETELI S PUTA, GORDANA POGINULA! Detalji stravične saobraćajne nesreće kod Lovćenca!

Crna Hronika -

Gordana Kuželjević (51) poginula je a tri osobe su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 6.30 sati na auto-putu Subotica - Novi Sad kod Lovćenca.

Nesreća se dogodila kad je automobil marke "tojota jaris" sa austrijskim registarskim tablicama, kojim je upravljao Zoran S. (48), sleteo s puta i prevrnuo se. Policija je na licu mesta obavila uviđaj, a istraga koja je u toku će pokazati šta je uzrok saobraćajne nesreće.

Kako nezvanično saznajemo, u automobilu koji se kretao iz pravca Subotice ka Novom Sadu bile su četiri osobe.

- Još uvek se ne zna razlog zbog kog je vozač automobila izgubio kontrolu i sleteo s puta. Putnica koja je bila na zadnjem sedištu preminula je na licu mesta i lekari iz Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. Tri osobe, među kojima je i vozač automobila, koji ima austrijsko državljanstvo, suvozač i još jedna osoba iz vozila prevezeni su u subotičku bolnicu - rekao je izvor Kurira upućen u slučaj.

On je dodao da je saobraćajna policija obavila uviđaj, dok će povređeni, kad to njihovo zdravstveno stanje bude dozvolilo, biti ispitani.

- Uzrok nesreće moglo bi biti pucanje gume na vozilu, ali i mnogi drugi razlozi. U svakom slučaju, po okončanju istrage biće poznati svi detalji nesreće u kojoj je jedna žena izgubila život - objasnio je naš sagovornik.

(Kurir.rs/J.R./Foto:Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track