STRAVIČNA SLUČAJNOST! U novosadskoj firmi je već stradao radnik (19) od vatre, A SAD JE OPET BUKNUO POŽAR! Zahvaćena cela hala!
Foto: NS Uživo

jezivo

STRAVIČNA SLUČAJNOST! U novosadskoj firmi je već stradao radnik (19) od vatre, A SAD JE OPET BUKNUO POŽAR! Zahvaćena cela hala!

Crna Hronika -

Stravičan požar u kome, srećom, nije bilo povređenih izbio je sinoć oko 23 sata u krugu firme "Enterijer Janković", koja se nalazi u industrijskoj zoni u Primorskoj ulici u Novom Sadu.

Vatrena stihija progutala je čitavu halu, a vatrogasci su požar gasili čitavu noć, da bi tek u ranim jutarnjim satima plamen bio stavljen pod kontrolu.

Požaru je prethodila jaka eksplozija, a vatra je zahvatila najpre lakirnicu. U akciji gašenja učestvovalo je deset vatrogasnih vozila i veliki broj vatrogasaca iz Novog Sada i okoline.

Materijalna šteta je ogromna, a uzroci požara biće utvrđeni naknadno. Uviđaju je, pored policije, prisustvovao i nadležni tužilac, koji je naložio pokretanje istrage. Ovo nije prvi požar koji je izbio u krugu firme "Enterijer Janković".

Podsetimo, 16. marta prošle godine takođe je izbio stravičan požar u kome je nastradao Branislav Kisić (19) iz Đurđeva. Mladić je tragično izgubio život dok je pokušavao da ugasi vatru u kotlarnici koja je izbila na peći.

Kurir.rs/S. S./ foto S.S

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track