NIJE MOGLA VIŠE DA TRPI, PA NAPRAVILA HOROR KAKAV SE NE PAMTI: Zajedno pili alkohol i bromazepame, a onda je Slavica ZGRABILA SEKIRU!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen

HOROR

NIJE MOGLA VIŠE DA TRPI, PA NAPRAVILA HOROR KAKAV SE NE PAMTI: Zajedno pili alkohol i bromazepame, a onda je Slavica ZGRABILA SEKIRU!

Crna Hronika -

Slavica Milivojević (55) iz Majura, koja je uhapšena zbog sumnje da je nakon svađe udarila sekirom nevenčanog supruga Slobodana Jovanovića, priznala je zločin, nezvanično saznaje Kurir.

foto: Ana Paunković

- Milivojevićeva je objasnila je da su uoči tragedije imali goste, sa kojima su pili pivo. Slobodan ju je nakon toga tukao i vukao za kosu, a da je potom njihov usvojenik Boban uspeo da ga savlada. Međutim, Slobodan se ponovo okomio na nju nakon što je Boban otišao da spava, kada je ona uzela sekiru i udarila ga više puta. Navela je da više nije mogla da izdrži njegove batine - objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.

Inače, kako smo saznali, Slobodan je često tukao Slavicu.

foto: Ana Paunković

Ona ga je prijavljivala, ali bi se nakon nekog vremena pomirili, te je povlačila tužbe.

- Slobodan je bio ljubomoran. Ta njegova ljubomora kulminirala bi svaki put kada popiju više, a zajedno su pili i kombinovali alkohol i "bromazepam". Slobodan je često Slavicu nabeđivao da me je odgajila za sebe. Uzalud je Slavica objašnjavala da sa mnom nema ništa i da sam se na kraju krajeva oženio i imao svoju porodicu - rekao nam je Boban Nikolić, koga su Slavica i Slobodan odgajali od trenutka kada ga je kao bebu od dva meseca napustila majka.

(Kurir.rs/J.R./Foto: Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track