TRI KRIVIČNE PRIJAVE U SUBOTICI ZBOG KRAĐA I UTAJE: Uhvatio skupocenog papagaja u dvorištu, pa ga prodao umesto da vrati
Foto: Profimedia

uhapšeni subotičani

TRI KRIVIČNE PRIJAVE U SUBOTICI ZBOG KRAĐA I UTAJE: Uhvatio skupocenog papagaja u dvorištu, pa ga prodao umesto da vrati

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici podneli su tri krivične prijave protiv osoba osumnjičenih za utaju, krađu i tešku krađu, a protiv osumnjičenih su podnete krivične prijave u redovnom postupku, Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Policija je podnela krivičnu prijavu, u redovnom postupku, protiv muškarca (46) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično dela teška krađa. Policija je zatekla osumnjičenog u jednoj kući neposredno nakon što je izvršio provalu.

Drugu krivičnu prijavu, takođe u redovnom postupku, policija je podnela protiv muškarca (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo utaja. On se sumnjiči da je u svom dvorištu uhvatio papagaja, za kog je znao da ima veliku vrednost, a potom ga prodao. Papagaj je pronađe i vraćen vlasniku.

Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Policija je podnela u redovnom postupku i krivičnu prijavu protiv još tri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa.

Oni se sumnjiče da su iz jednog vozila ukrali dva mobilna telefona, lične stvari i 50 leva, a protiv osumnjičenih je podneta krivična prijava u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track