MEŠTANIMA LAKNULO POSLE HAPŠENJA OSUMNJIČENOG: Iskaz sestre otkriva motiv ubistva biznismena Predraga Perića!
Foto: Privatna Arhiva

UHAPŠEN OSUMNJIČENI

MEŠTANIMA LAKNULO POSLE HAPŠENJA OSUMNJIČENOG: Iskaz sestre otkriva motiv ubistva biznismena Predraga Perića!

Crna Hronika -

Saslušanje Nataše Petrović u Surdulici, čiji je brat Vladica Petrović uhapšen zbog sumnje za ubistvo Predraga Perića

Policija u Vranju uhapsila je Vladicu Petrovića (33) iz okoline Vladičinog Hana zbog sumnje da je 2017. godine ubio Predraga Perića iz Surdulice, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Naime, nakon što je Vladica Petrović (33), iz sela Prekodolce kod Vladičinog Hana, uhapšen zbog sumnje za ubistvo biznismena Predraga Perića (47), iz Surdulice, spekuliše se o tome da će motiv zločina biti poznat kada sestra osumnjičenog Nataša Petrović bude saslušana. Ona trenutno živi u Sloveniji i trebalo bi da ovih dana da izjavu pred tužiocem, pišu Novosti.

Klupko misterije oko zločina koji je jula prošle godine potresao jug Srbije polako se razmotava. Priroda emotivnog odnosa Vladičine sestre i ubijenog Predraga odmah je bacila sumnju na Petrovića. On je, kako nam je potvrđeno u Tužilaštvu, u više navrata pozivan na razgovore, tada u svojstvu građanina. Ipak, sve do sada nije bilo dovoljno dokaza da se nađe iza rešetaka.

Meštani ovog kraja ne žele da govore o ovom slučaju, ali su saglasni da im je mnogo lakše sada kada se zna ko je ubio Perića. Već godinu dana raspredaju se razne priče o tome kako ubica šeta slobodno tražeći novu žrtvu. Krajem jula prošle godine vlasnik agencije za registraciju i tehnički pregled vozila "Perić trejd" pronađen je mrtav ispred svog poslovnog objekta, gde je i stanovao.

Misterija ubistva je rešena hapšenjem Vladice Petrovića.

foto: T.S.

(Kurir.rs/Novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja