ZBOG OVOGA SE DEČAK (15) BACIO SA SOLITERA Deda: Govorio sam mu da je mlad za devojku...
Foto: S. U.

ispovest

ZBOG OVOGA SE DEČAK (15) BACIO SA SOLITERA Deda: Govorio sam mu da je mlad za devojku...

Crna Hronika -

Više puta mi je rekao da ima devojku. Govorio sam mu da je još mlad i da mu je to simpatija. Čuo sam da su se posvađali dok je s klubom bio u kampu, pošto trenira kik-boks. Razišli su se, ali je verovatno u nedelju uveče pokušao da je zove, da se vide. Navodno je govorio da će skočiti s devetospratnice ako ona ne izađe. Međutim, devojčica je, koliko čujem, zakasnila na sastanak, a unuk je u međuvremenu skočio.

Soliter sa kojeg je skočio dečak
Soliter sa kojeg je skočio dečakfoto: Saša Urošev

Ovim rečima pojasnio je za Kurir Miroljub Stamatović (63) iz Kikinde zašto je njegovog unuk M. N. (15) u nedelju uveče skočio s vrha devetospratne zgrade u centru Kikinde. Iako se zgrada zaključava i ima interfon, brava je u kvaru, pa se ulazna vrata otvaraju ako se samo malo jače gurnu.

Višespratnica u Kikindi
Višespratnica u Kikindifoto: Saša Urošev

- Osim devojke, ne vidim drugi razlog da ovako nešto uradi. Uvek sam mu govorio da su mu moja vrata otvorena ukoliko bude imao probleme s ocem i maćehom. Na oca se nije žalio. Nije od mene tražio novac, osim da dopuni telefon ili da nešto pojede i popije. Povremeno bismo mu kupili garderobu. Njegova majka, moja ćerka Miroslava (35) živi u Novom Sadu sa još dvoje dece, a on je nakon razvoda ostao da živi s ocem - priča Stamatović i naglašava da mu je u ovom trenutku najvažnije da se njegov unuk oporavi.

(Kurir.rs/S.U./Foto:S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track