FATALNA FRIZERKA IZ SVILAJNCA NE PRIZNAJE UBISTVO: Tanja tvrdi da je njen LJUBAVNIK ubio njenog DRUGOG ŠVALERA
Foto: Facebook

Viši sud

FATALNA FRIZERKA IZ SVILAJNCA NE PRIZNAJE UBISTVO: Tanja tvrdi da je njen LJUBAVNIK ubio njenog DRUGOG ŠVALERA

Crna Hronika -

Viši sud u Jagodini odredio je pritvor do 30 dana supružnicima Tanji (38) i Životi Avramoviću (48) iz Svilajnca, kao i njihovom podstanaru Bogiću Đokoviću (49) zbog ubistva deviznog penzionera Živana Savića (75) iz sela Porodina kod Žabara.

Kako saznajemo, Avramovićevoj i Đokoviću na teret se stavlja krivično delo teškog ubistva, za koje je zaprećena maksimalna kazna od 40 godina zatvora, dok je Živan Avramović osumnjičen za delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. Kako je Kurir pisao, Tanja je navodno bila u vezi i s Đokovićem i s pokojnim Savićem.

- Tanja i Bogić krivicu prebacuju jedno na drugo, međusobno se optužujući za kobni udarac buteljkom vina koji je nanet žrtvi. Takođe, priče su im i u ostalim segmentima bile potpuno različite - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Avramovići i Đoković uhapšeni su pre nekoliko dana, nakon što je u gepeku automobila otkriven leš deviznog penzionera Živana Savića.

- Sumnja se da su Tanja Avramović i njen podstanar, ali i navodni ljubavnik Đoković otišli kod Savića i u njegovoj kući ga ubili buteljkom vina. Potom su pozvali njenog supruga, umotali telo u tepih i stavili u automobil - objašnjava naš izvor iz istrage.

(Kurir.rs/I.M./Foto)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track