Najnovije vesti

Kod Beča pronađeno iskasapljeno telo Srbina

Kod Beča pronađeno iskasapljeno telo Srbina

Crna Hronika
Raskomadano telo Miloša N. pronašli su prolaznici, a policija je objavila kako je Miloš ubijen tupim udarcem u glavu, a posle toga telo je prepolovljeno na pola,

BEČ – Austrijska policija pored jezera Vienervaldse nedaleko od Beča pronašala je raskomadano telo Srbina Miloša N. (55) za koga se tvrdi da je bio trgovac polovnih automobila.Raskomadano telo Miloša N. pronašli su prolaznici, a policija je objavila kako je Miloš ubijen tupim udarcem u glavu, a posle toga telo je prepolovljeno na pola, piše austrijski portal OE24.

Kako navodi ovaj portal policija veruje da je Miloš već bio mrtav kada je navodni otmičar 4.jula pozvao telefonom njegovog sina Elvisa i od njega tražio 50.000 evra ili će njegov otac biti ubijen ukoliko novac ne bude isplaćen.

- Prošli ponedjeljak me je poljubio i otišao na posao u svom Mercedesu E 220 CDI. Nikada se nije vratio - ispričala je u suzama Miloševa supruga Rosa za OE24Portal OE24 podseća da je austrijska policija u maju ove godine prpnašla raskomadano telo Milenka M. takođe u blizini Beča, koji je takođe bio trgovac polovnim automobilima.

Iako policija zvanično tvrdi da ta dva ubistva nisu povezana, policijski izvori portala OE24 tvrde prema nezvaničnim informacijama da je za zločine najverovatnije odgovorna srpska mafija koja se bavi švercom automobila i autodelova u Austriji.

http://www.youtube.com/watch?v=wn6UVSBx6Sk

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...