Najnovije vesti

GLEDALA SAM KAKO MI BIVŠA SVEKRVA UBIJA MAJKU: Godinama su me mučili, tukli! Pobegla sam, a tek tada je krenuo PAKAO! POTRESNA ISPOVEST ĆERKE UBIJENE BORANKE (FOTO)
Foto: S.A.B.

policija sprečila krvoproliće

GLEDALA SAM KAKO MI BIVŠA SVEKRVA UBIJA MAJKU: Godinama su me mučili, tukli! Pobegla sam, a tek tada je krenuo PAKAO! POTRESNA ISPOVEST ĆERKE UBIJENE BORANKE (FOTO)

Crna Hronika

U borskom naselju Zmajevo noćas oko dva sata iza ponoći dogodio se nezapamćen zločin! Amdina Vineta Osmanović (52) ubila je svoju bivšu priju Alenšu Amzovski Turku (39) hicima iz krateža tako što je upala u njenu kuću i pucala kao pomahnitala.

Osumnjičena Amdina je kako nezvanično saznajemo, pucala jer je želela da se njena bivša snaja Isidora Turku (18), inače ćerka ubijene, vrati njenom sinu od koga je pobegla i ponovo mu bude žena! Srećom, policija je stigla na vreme da spreči veću tragediju jer je cela porodica Turku mogla da nastrada u krvavom piru.

Život nesrećne ćerke, kojoj je majka ubijena pred očima, bio je težak.

"Imala sam 12 godina kada me je Amdinin sin oteo i prisilio da mu budem žena. Cela njegova porodica me mučila, vređala, tukao me ko god je stigao. Bila sam tamo pod prisilom, živela sam gore nego rob. Zbog toga sam nakon nekoliko meseci uspela da pobegnem kod roditelja, ali je tada Amdina došla kod nas, izvadila pušku i kazala da će ’’raditi sačma’’ ako odbijemo. Nisam imala kud i vratila sam se, a tortura je postala gora nego ikad", kroz plač govori Isidora.

foto: S.A.B.

Kada je napunila 18 godina, Isidora je donela odluku:

"Rešila sam da pobegnem, makar me ubili, više nisam mogla da izdržim! U početku su preko poznanika slali reči pretnje, ali se sve nekako smirilo. Od tada je prošlo sedam meseci. Moj bivši muž se ponovo oženio, a svadbu je prenosio preko društvenih mreža. Odahnula sam, bila sam ubeđena da sam konačno slobodna, nisam ni u najcrnjim snovima mislila da će mi bivša svekrva na moje oči ubiti majku", jeca ova devojka.

Isidora detaljno opisuje užas koji se dogodio tokom noći:

"Spavali smo kada smo začuli jako lupanje na vratima. To je moja bivša svekrva lupala puškom. Vikala je ‘’Izlazi napolje Isidora, sve ću vas pobiti!’’U kući smo bili sestra, majka, otac i ja. Mnogo smo se uplašili, otac je kazao da ne mrdamo i da će da pozove policiju", priča nam Isidora i dodaje:

"Svi smo uspeli da pobegnemo u spavaću sobu i zaključali smo vrata".

Otac je viknuo osumnjičenoj da odmah ode inače zove policajce, a ona je odgovorila da mu ništa neće pomoći jer će ih sve pobiti. Još uvek vičući, Amdina je razvalila ulazna vrata i opalila nekoliko hitaca.

"Svi smo uspeli da pobegnemo u spavaću sobu i zaključali smo vrata. Ali, Amdina je izašla i spolja polupala prozor na sobi u kojoj smo bili i zapalila zavesu. Vikala je da će nas žive zapaliti! U tom trenutku kroz razbijen prozor sam videla cev puške", kaže Isidora.

Amdina je zapucala i pogodila Alenšu koja je odmah pala na pod.

"Srećom, baš u tom trenutku je naišla policija koja je uspela da savlada pomahnitalu ženu i otme joj oružje. Pritrčala sam majci, ali ona nije davala znake života", gotovo šapatom završava priču Isidora.

Istragom je utvrđeno da je Amdina je ispalila ukupno osam hitaca, tako da je pravo čudo da još neko nije nastradao. Hitna pomoć je nesrećnu Alenšu odmah prebacila u Opštu bolnicu u Boru, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Policijska uprava u Boru saopštila je da je, zbog sumnje da je izvršila teško ubistvo, slobode lišena A.O. (52), kojoj se na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja. Amdini Vineti Osmanović određen je pritvor do 48 sati.

(Kurir.rs/S.A.B)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...