BILA SAM MNOGO UPLAŠENA, ZAŠTO SI ME DOVELA OVDE? Na sahrani male Isidore (12) pročitali su njen pismeni zadatak, a ove REČI KAO DA SU SLUTILE TRAGEDIJU!
Foto: M.S.

Tragedija na jugu srbije

BILA SAM MNOGO UPLAŠENA, ZAŠTO SI ME DOVELA OVDE? Na sahrani male Isidore (12) pročitali su njen pismeni zadatak, a ove REČI KAO DA SU SLUTILE TRAGEDIJU!

Crna Hronika -

Jauci i bolni leleci odjekivali su juče niškim grobljem dok je kovčeg s telom Isidore Vučković (12), učenice OŠ "Ivo Andrić" koja je u utorak poginula kad ju je pregazio "fijat doblo"bez vozača, spuštan u raku.

nastradala u nesreći
nastradala u nesrećifoto: M.S.

Sahrani nesrećne devojčice prisustvovalo je više stotina rođaka, prijatelja i drugara iz škole. Opelo je održano u Crkvi Svetog Ilije u Komrenu, a roditelji i bližnji su jedva stajali na nogama tokom opela i sahrane.

neutešna porodica
neutešna porodicafoto: M.S.

- Zašto moje sunce da ovako ode? Šta smo mi zgrešili? - kukala je Isidorina baka, koja je sve vreme gledala beli kovčeg i dozivala svoju mezimicu, koja je poginula u nezapamćenoj saobraćajnoj nesreći.

Isidorinoj sahrani prisustvovali su čitavo odeljenje VI-1, koje je pohađala, i učiteljica Ljiljana Ilić. Niko nije mogao da sakrije suze, a nekim Isidorinim drugovima je i pozlilo.

Najpotresniji trenutak bio je kada je jedna od devojčica pročitala odlomak iz pismenog zadatka koji je pisala Isidora, nakon čega niko više nije mogao da zadrži suze…

- Bila sam mnogo uplašena, odjednom ispred mene se stvorila neka vila i povela me za ruku do jedne kućice. Upitala sam je: "Zašto si me dovela, kako misliš da tu uđem, pogledaj kolicka je?" Vila mi je odgovorila da ću čim se nađem kraj te kućice i ja se pretvoriti u vilu - pročitala je deo Isidorinog pismenog zadatka.

jecaji i suze na opelu
jecaji i suze na opelufoto: M.S.

Isidora je poginula vraćajući se iz škole kad je na nju naleteo "fijat" koji je vozač Boban S. (53) ostavio na ulici bez podignute ručne kočnice.

(Kurir.rs/M.S./ Foto: M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track