DRAMA U NOVOM SADU: Odbio da plati taksisti vožnjupa ga napao nožem, uzvikivao Alahu ekber
Foto: Dragana Udovičić

napadač priveden

DRAMA U NOVOM SADU: Odbio da plati taksisti vožnjupa ga napao nožem, uzvikivao Alahu ekber

Crna Hronika -

NOVI SAD - Muškarac srpske nacionalnosti Dušan A. rodom iz Zvečana, sa Kosova, izazvao je incident u Novom Sadu kada je odbio da plati taksisti vožnju, noćas oko 30 minuta posle ponoći.

Na kraju vožnje ispostavilo se da muškarac, koji je bio pod dejstvom alkohola, nije imao novca da plati taksisti račun, na Grbavici, u Tolstojevoj ulici, ispred broja 33. Tu je nastao haos, taksista je insistirao da plati, a onda su njih dvojica ušli u verbalni sukob, uz razne psovke.

Neko je od prolaznika video da se svađaju, pozvali su policiju, a i taksista je pozvao svoje kolege.

Prilikom pretresa čoveka iz Zvečana policija je pronašla nož, ali kojeg nije upotrebio, niti vadio. Povodom ovog incidenta oglasila se i policija:.

“Novosadska policija uhapsila je D.A. (45) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više prekršaja - vređanje, izazivanje na tuču, nošenje hladnog oružja i nenošenje lične karte.

On je osumnjičen da je tokom noći između srede i četvrtka u vidno alkoholisanom stanju pošto nije imao da plati vožnju vređao taksistu i izazivao ga na tuču, a iz džepa mu je tom prilikom ispao nož. Osumnjičeni je navodno izgovarao i „Alahu Egbar“.

Ističemo da u incidentu niko nije povređen. Policija nastavlja sa rasvetljavanjem svih okolnosti ovog događaja”.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja