SUPRUGA UBIJENOG SRPSKOG TRGOVCA DIJAMANTIMA PREDOSETILA LIKVIDACIJU! Misica ga molila da se presele! POLICIJA TRAGA ZA UBICAMA NA MOTORU
Foto: Privatna arhiva

LEPA BUGARKA BILA U PANICI

SUPRUGA UBIJENOG SRPSKOG TRGOVCA DIJAMANTIMA PREDOSETILA LIKVIDACIJU! Misica ga molila da se presele! POLICIJA TRAGA ZA UBICAMA NA MOTORU

Crna Hronika -

Policija u Johanezburgu traga za ubicama Đorđa Mihaljevića, srpskog trgovca dijamantima, koji je izrešetan u sačekuši u Bedfordvjuu.

Dvojica napadača na motoru su prišla Đorđu koji je u tom trenutku bio za volanom poršea i kroz prozor ga izrešetali. Sprski biznismen je nastavio da vozi još 100 metara, a onda izašao iz kola i preminuo. Ekipa hitne pomoći je samo mogla da konstatuje smrt.

foto: Privatna Arhiva

Njegova supruga Natalija Gurkova, inače misica i glumica, predosetila je ubistvo muža.

- Đorđe i Natalija su u braku više od 10 godina. Njihovo dvoje dece žive na relaciji Bugarska - Crna Gora - Mediteran - Južnoafrička Republika. Poslednjih godina porodica je uglavnom živela na Balkanu. Natalija se žalila suprugu da se ne oseća sigurno u Africi i insistirala je da se vrate u Bugarsku. Bračni par se poslednji put video na Natalijinom rođendanu pre nekoliko dana, a ona je tragičnu vest primila dok je bila u Sofiji na Nedelji mode - navodi bugarski portal "novini.bg".

foto: Facebook

Natalija je bila Miss Bugarske 1998. godine, a sudeći prema njenom Instagram profilu, bavi se manekenstvom, modelingom i glumom.

Ona je često objavljivala njihove zajedničke fotografije, a u opisu mu je stalno izjavljivala ljubav. Takođe je i reklamirala nakit koji je Đorđe prodavao.

Lepa Bugarka se na društvenim mrežama hvali luksuznim životom, raznim putovanjima, gala žurkama i proslavama. Od njegovog ubistva se nije oglašavala.

foto: Facebook

Podsetimo, Đorđe Mihaljević (44), blizak saradnik Dobrosava Gavrića, ubijen je u svom "poršeu" u ponedeljak kada su mu dvojica napadača prišla na motorima dok je stajao na semaforu.

Trgovac dijamantima i zlatom, Srbin Đorđe Mihaljević (44), izrešetan je u ponedeljak oko 18 sati u klasičnoj sačekuši u Bedfordvjuu, predgrađu Johanezburga.

Po istom scenariju po kom je ubijen i ubica Željka Ražnatovića Arkana Milan Đuričić Miki, napadači su na Mihaljevića zapucali u trenutku dok je stajao na crvenom svetlu na semaforu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track