Najnovije vesti

DOĐI NA DUNAV DA SE VOLIMO! Otkrivene JEZIVE poruke koje je Danijel slao maloletnom dečaku koga je zlostavljao! Mobilni telefon krije JOŠ VEĆI HOROR?
Foto: Suzana Božinović

istraga zločina

DOĐI NA DUNAV DA SE VOLIMO! Otkrivene JEZIVE poruke koje je Danijel slao maloletnom dečaku koga je zlostavljao! Mobilni telefon krije JOŠ VEĆI HOROR?

Crna Hronika

Mobilni telefon Danijela S. (34) iz Kladušnice poslat je na veštačenje kako bi se ispitalo da li u njemu postoje video-zapisi seksualnog zlostavljanja njegovih žrtava

Policija u Kladovu zaplenila je po nalogu tužioca mobilni telefon Danijela S. (34), osumnjičenog da je u periodu od godinu dana silovao dvojicu dečaka od 13 i devet godina, kako bi se proverile sumnje da u uređaju postoje video-zapisi zverskog zlostavljanja mališana.


Danijel S. je, podsetimo, uhapšen nakon što ga je policiji prijavila tetka starijeg mališana, koji joj se poverio. Nakon toga otkrivena je i druga žrtva, a monstrum je na saslušanju u policiji priznao zločine.

 

Pecanje na Dunavu

 

- Zbog sumnje da je snimao svoja zlodela, koja je potom više puta gledao, naloženo je veštačenje telefona. Nakon što bude pregledan čitav dostupan sadržaj telefona, stručnjaci bi trebalo i da povrate izbrisane fajlove kako bi se proverilo da li je još neko dete možda bilo njegova žrtva. Njemu se zasad stavlja na teret krivično delo silovanje maloletnika, a u zavisnosti od prikupljenih dokaza biće poznato da li će odgovarati i za pribavljanje pornografskog materijala u kojima se iskorišćavaju deca - kazao je za Kurir izvor iz istrage, napominjući da će odluku o tome na kraju doneti tužilac.

 

monstrum snimao žrtve
monstrum snimao žrtvefoto: Profimedia

Kako je Kurir objavio u prethodnom broju, monstrum Danijel S. je starijeg dečaka počeo da zlostavlja pre godinu dana, kada ga je jednom odveo na pecanje na Dunav. Kada mu je mališan prozreo namere, pokušao je da pobegne, ali ga je monstrum sustigao i zapretio da će mu pobiti porodicu ukoliko mu se bude suprotstavljao ili ga nekome prijavio.

 

Jezive poruke

 

Mališan se tek nedavno poverio svojoj tetki, kod koje je bio u Rumuniji u poseti, a koja ga je uhvatila da puši i upitala ga da li ima neki problem. Kako saznajemo, u mobilnom telefonu jednog od dečaka nađene su jezive poruke koje mu je manijak slao. U njima je pisalo: "Gde si ljubavi, dođi na Dunav da se volimo..."

 

Nastavak istrage
Saslušanje dečaka
u prisustvu psihologa

 

Kako Kurir saznaje, u nastavku istrage koju vodi Više tužilaštvo u Negotinu trebalo bi da budu saslušane i žrtve Danijela S., ali i drugi svedoci.
- S obzirom na to da se žrtve maloletne, kao i da su preživele stravične traume, njihovo saslušanje biće obavljeno u prisustvu stručnih lica, odnosno psihologa i psihijatara, koji će prethodno da ocene da li su mališani uopšte u stanju da daju iskaz - kaže naš sagovornik.

(Kurir.rs/ S. Božinović - I. Milićević/ Foto: S.A.B./ Profimedia)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...