LEKARI SE BORE ZA ŽIVOTE SAŠE I RUŽE KOJI SU POPILI SONU KISELINU: Vlasnike turističke agencije pronašla radnica i zatekla JEZIV PRIZOR!
Foto: Facebook

užas

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOTE SAŠE I RUŽE KOJI SU POPILI SONU KISELINU: Vlasnike turističke agencije pronašla radnica i zatekla JEZIV PRIZOR!

Crna Hronika -

Saša i Ruža Vuković, vlasnici turističke agencije iz Trstenika, nalaze se u teškom stanju nakon što su u petak u svom stanu popili sonu kiselinu i mišomor

Lekari Opšte bolnice u Kruševcu i dalje se bore za život supružnika Saše (48) i Ruže Vuković (40), vlasnika turističke agencije "Milenijum" iz Trstenika, koji su u petak po podne pokušali da se ubiju u stanu u Ulici Miodraga Čajetinca Čajke, tako što su popili sonu kiselinu i mišomor.

Iz Opšte bolnice u Kruševcu juče su kratko rekli da je dijagnostika i dalje u toku i da trenutno ne mogu da saopšte u kakvom su stanju supružnici. Kako Kurir saznaje, Saša i Ruža su juče prošli pregled snimanja skenerom, kojim su lekari konstatovali teške povrede vitalnih organa.

- U teškom su stanju i nezahvalno je reći kako će se sve završiti. Lekari se uporno bore za njihov život - kaže izvor Kurira.

Imali dugovanja

Podsetimo, pretpostavlja se da je bračni par pokušao da se ubije zbog problema u poslovanju jer su, navodno, zapali u neke dugove. U stanu ih je zatekla zaposlena u njihovoj turističkoj agenciji, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć.

foto: Profimedia

Iz turističke agencije "Milenijum" rekli su juče za Kurir da s nestrpljenjem očekuju vesti o zdravstvenom stanju svojih poslodavaca.

- Čekamo da lekari obaveste njihovu porodicu, koja će zatim nama preneti novosti o Ružinom i Sašinom zdravlju. Zasad ništa ne znamo, ali se nadamo najboljem - rekli su iz agencije.

Uzorni građani

Komšije supružnika su za njih imali samo reči hvale.

- Divni ljudi, pristojni i povučeni i uzoran su par. Šokirali smo se saznanjem da su uradili to što su uradili. Više od 15 godina drže agenciju i mnogi od nas su putovali preko nje. Uvek su bili korektni prema klijentima, ali i prema komšijama - pričaju komšije.

Direktor Jute Preuzeli smo njihove poslove

Aleksandar Seničić, direktor Jute, kaže za Kurir da je njegova agencija trenutno preuzela poslove "Milenijuma".

- Tu smo da pomognemo koliko možemo. Neki njihovi putnici se uskoro vraćaju iz Grčke, pa smo preuzeli na sebe da se oni bezbedno i po programu vrate u Srbiju. Takođe, očekujemo i grupu putnika iz Italije. Ako sve bude u redu i supružnici prežive, što im od srca želim, videćemo kakvi će biti naši koraci - kaže direktor Jute.

Aleksandar Seničić, direktor Jute
Aleksandar Seničić, direktor Jutefoto: Beta

(Kurir.rs/D.Stamenković/Foto:Profimedia/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track