UBISTVO ZBOG 20 EVRA I 300 DINARA ŠOKIRALO SRBIJU: Smrksali glavu penzioneru kocem, pa smislili GNUSNU LAŽ o njegovoj smrti!
Foto: TPK news, Privatna Arhiva

jeziv zločin

UBISTVO ZBOG 20 EVRA I 300 DINARA ŠOKIRALO SRBIJU: Smrksali glavu penzioneru kocem, pa smislili GNUSNU LAŽ o njegovoj smrti!

Crna Hronika -

Policija je uhapsila Nebojšu M. i Mališu D. iz Knežice zbog sumnje da su u četvrtak nasmrt pretukli penzionera Slavoljuba Dragomirovića (66), koga su potom opljačkali

Nebojša M. (43) i Mališa D. iz Knežice kod Petrovca na Mlavi uhapšeni su zbog sumnje da su u četvrtak drvenom motkom nasmrt pretukli penzionera Slavoljuba Dragomirovića (66) iz obližnje Melnice, i to navodno zbog 20 evra i 300 dinara.

osumnjičeni Mališa D.
osumnjičeni Mališa D.foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, telo nesrećnog Dragomirovića nađeno je u petak u lokvi krvi na lokalnom putu u Knežici, a u prvi mah se verovalo da je čovek stradao u saobraćajnoj nesreći.

Ubijeni Slavoljub
Ubijeni Slavoljubfoto: TPK news

- Kako je Slavoljub ležao kraj puta, a pored njega je bio i bicikl, sumnjalo se da ga je neki vozač oborio sa dvotočkaša i pobegao sa mesta nesreće. Međutim, obdukcijom je utvrđeno da je penzioner ubijen, a policija je na licu mesta pronašla i DNK, za koji je se kasnije ispostavilo da pripada uhapšenim muškarcima - kaže naš izvor i dodaje da su se Nebojša M. i Mališa D., dok je trajala istraga, pravili da ništa ne znaju i da su i oni sa meštanima komentarisali da je penzionera usmrtio automobil.

Sreo žrtvu kod prodavnice

Međutim, nakon hapšenja njih dvojica su priznala zločin.

- Ispostavilo se da je Nebojša u četvrtak sreo Slavoljuba ispred prodavnice, kada je on krenuo da servisira bicikl koji je svakodnevno vozio po selu. Osumnjičeni i ubijeni tada su popričali, a Nebojša je tom prilikom video da Slavoljub u novčaniku ima nekoliko novčanica od po 100 i 50 evra - kaže naš sagovornik i dodaje da je Nebojša M. tada rešio da opljačka poznanika.

- Otišao je kod Mališe D. i ispričao mu šta namerava. Njih dvojica su potom sačekali Dragomirovića na obližnjem brdu, pored koga je morao da prođe kako bi otišao svojoj kući u Melnici. Tu su ga napali drvenim kocem i izudarali po glavi, uzeli mu novac iz novčanika i ostavili ga krvavog na putu - kaže sagovornik.

Pare podelili

Nebojša i Mališa su, kako saznajemo, na saslušanju priznali da su žrtvi ukrali pare, ali su insistirali na tome da su mu uzeli samo 20 evra i 300 dinara, koje su kasnije podelili.

policija pretraživala kraj
policija pretraživala krajfoto: Sladjana Stojanović

- Istragom je utvrđeno da je ubijeni Dragomirović imao pet teških povreda kostiju lobanje, od kojih je preminuo. Na jakni uhapšenog Nebojše bilo je mnogo krvi, za koju se ispostavilo da pripada ubijenom Slavoljubu. Takođe, neki meštani Knežice ispričali su policiji da su u četvrtak videli Slavoljuba i Nebojšu kako razgovaraju, ali i da je ubijeni kod sebe imao više od 30 evra - dodaje izvor.

Slavoljub Dragomirović sahranjen je u nedelju na lokalnom groblju u Melnici.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Privatna arhiva, ilustracija Slađana Stojanović)

Meštani Melnice u šoku Pričalo se da ga je udario auto

Meštani Melnice juče su bili šokirani jezivim zločinom kakav njihovo selo ne pamti. - U subotu smo se vraćali iz Petrovca i videli mnogo policije u blizini Knežice kako nešto traži pored puta. Nije nam ni na kraj pameti palo da je Slavoljub ubijen, jer se pričalo da su ga udarila kola - kaže meštanka i dodaje da je Slavoljub bio slabijeg materijalnog statusa, te da je živeo sa suprugom i bolesnim sinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track