KOBNA VOŽNJA NA DVA TOČKA KOD KANJIŽE: Motociklisti se sudarili, obojica poginula!
Foto: Saša Urošev

tragedija

KOBNA VOŽNJA NA DVA TOČKA KOD KANJIŽE: Motociklisti se sudarili, obojica poginula!

Crna Hronika -

Roland Sloboda (23) i Krištof Čikoš (17) stradali kada su se njihovi motori sudarili tokom mimoilaženja u Ulici Jožefa Tota

Roland Sloboda (23) i Krištof Čikoš (17) iz Trešnjevca kod Kanjiže poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu uveče, nešto pre ponoći, u Totovom Selu kod Kanjiže.

Kako saznajemo, tragedija se dogodila u Ulici Jožefa Tota, a mladići, koji su bili vozači motocikala, nastradali su na mestu.

U selu bila žurka

- Do udesa je došlo nedaleko od Doma kulture, gde je u subotu uveče održavana rođendanska žurka jednog momka iz sela. Čuo sam da se baš tu desila tragedija, ali nisam upoznat s detaljima - rekao je Ferenc Bata, predsednik Mesne zajednice Totovo Selo.

Meštani sela kraj Kanjiže juče su bili šokirani stravičnom nesrećom, ali niko nije želeo da javno komentariše smrt svojih mladih sugrađana.

delovi motora ostali u travi
delovi motora ostali u travifoto: Saša Urošev

- Priča se da su obojica vozili kros motocikle, a do sudara je došlo pedesetak metara od Doma kulture. Navodno je jedan od njih krenuo u pravcu Trešnjevca, a drugi mu je dolazio u susret. Valjda su se slučajno zakačili dok su se mimoilazili i desilo se šta se desilo. Obojica su stradala. Čuli smo navodno da su obojica vozila neregistrovane motore, ali to nije potvrđeno - rekao je jedan meštanin i nastavio:

Krvav na travi

- Evo, još se na kolovozu mogu videti tragovi ulja, dok su kraj puta, na travi, vidljive krvave fleke i krhotine plastike od motocikala. Strašno je što su na ovakav način ugašena dva mlada života - ispričali su nam meštani, ne želeći da ih fotogafišemo i navodimo njihova imena.

tragovi krvi na mestu nesreće
tragovi krvi na mestu nesrećefoto: Saša Urošev

Uviđaj na mestu nesreće obavili su policija i dežurni zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Senti.

- Tela su poslata na obdukciju u novosadski Institut za sudski medicinu, a istraga treba da utvrdi kako je došlo do kobnog sudara i pogibije Rolanda i Krištofa - kaže izvor.

Meštani u šoku

Umesto da slavimo, tugujemo Meštani su ispričali da su videli policiju i Hitnu pomoć na mestu nesreće, ali da su lekari mogli samo da konstatuju smrt motociklista. - Motori su bili potpuno smrskani. Priča se da je jedan od mladića vozio bez svetala, ali sada se svašta priča. U selu je trebalo da bude slavlje, pošto je u nedelju seoska slava, ali umesto toga zavijeni smo u crno - rekao je naš sagovornik.

(Kurir.rs/ Saša Urošev/ Foto: Saša Urošev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track