BEOGRAĐANKA IZBOLA SINA NOŽEM A ONDA OSULA PALJBU PO POLICAJCIMA KOJI SU JE UHAPSILI: Bacili su me na zemlju i šutirali, a sad moram da platim kaznu jer sam ih psovala!
Foto: Vlada Šporčić

epilog porodičnog nasilja

BEOGRAĐANKA IZBOLA SINA NOŽEM A ONDA OSULA PALJBU PO POLICAJCIMA KOJI SU JE UHAPSILI: Bacili su me na zemlju i šutirali, a sad moram da platim kaznu jer sam ih psovala!

Crna Hronika -

Beogradska policija uhapsila je Snežanu Garaču (48) koja je u noći između petka i subote, nožem izbola sina Dragišu (22).

U trenutku napada pomahnitala žena bila je pod dejstvom alkohola, i to od 1,2 promila.

"Uhapšena je imala 1,2 promila alkohola u krvi. Kako se radilo o lakim povredama, ona je nakon zadržavanja od 48 sati puštena kući. Njen sin je nakon ukazane lekarske pomoćui takođe pušten na kućno lečenje. Oni su odnos navodno izgladili, a Snežana će verovatno odgovarati za nanošenje lakih telesni povreda", kaže naš izvor.

Kako tvrdi Snežanina majka, do incidenta je došlo jer su se njih dvoje "malo sporečkali".

Naime, ovaj događaj dogodio se na Voždovcu, u Ulici Stefana Prvovenčanog, nakon čega je Dragiša, sa lakšim povredama, prevezen u Urgentni centar.

Nakon policijske intervencije Snežana je oko tri ujutru odvedena u policijsku stanicu, gde je posle date izjave ubrzo puštena kući.

Na pitanje šta se to tačno dogodilo između nje i njenog sina, privedena nije bila raspoložena da odgovori, ali nam je rekla da se njen sin "trenutno nalazi u kući i spava".

Takođe, ona se požalila na način na koji su se policajci ophodili prema njoj dok su je privodili te noći.

"Policajci koji su došli na uviđaj bili su bezobrazni i drski. Nisu mi dali ni da se presvučem niti da uzmem pumpicu, jer imam bronhijalnu astmu. Kada sam odbila da uđem u patrolna kola, bacili su me na zemlju i krenuli da me šutiraju", prepričava Snežana.

Snežanina majka ispričala je da su komšije pozvale policiju, a da su je policajci, kada je pokušala da odbrani ćerku navodno "gurnuli na pod".

"Moju majku su gurnuli na pod, a sada ću ja da plaćam kaznu koju su mi poslali jer sam ih psovala dok su me tukli", priča Snežana Garača.

Takođe, Snežana je našim reporterima pokazala povrede i modrice koje je navodno zadobila tokom hapšenja na desnom zglobu, rukama i nogama.

Kurir.rs/Blic/Lj.S/Foto: Vlada Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track