KORISTILI RECEPT KNELETOVIH UBICA: Srbin u Dominikani ubijen na isti način kao beogradski ŽESTOKI MOMAK! UBILA GA PROSTITUTKA?!
Foto: Printscreen, Shutterstock, Privatna Arhiva

OVEREN

KORISTILI RECEPT KNELETOVIH UBICA: Srbin u Dominikani ubijen na isti način kao beogradski ŽESTOKI MOMAK! UBILA GA PROSTITUTKA?!

Crna Hronika -

Beograđanin nađen u lokvi krvi u hotelskoj sobi u gradu Sosua. Utvrđeno da je reč o Marku Kahrimanu (40), koji je pobegao iz naše zemlje 2010.

Marko Kahriman (40) iz Beograda pronađen je mrtav u hotelskoj sobi "Rezidencijal kluba" u mestu Sosua u Dominikanskoj Republici, a tamošnja policija proverava da li je Srbin žrtva prostitutke sa kojom je proveo noć.

Telo Kahrimana u lokvi krvi zatekla je sobarica kada je u subotu ušla u apartman koji je on iznajmio. Prema prvim informacijama iz istrage, Kahriman, za kojim je bila raspisana srpska poternica, pogođen je jednim hicem u glavu.

8 godina Marko Kahriman nije bio u Srbiji 3 meseca uslovnog zatvora Marku izrekao ranije sud u Beogradu 1 metak u glavu bio je koban po Kahrimana

Našla ga sobarica

- Vrata sobe bila su zaključana. Kada je sobarica ušla, zatekla je jeziv prizor. Utvrđeno je da je reč o srpskom državljaninu Marku Kahrimanu pošto je u sobi pronađen i važeći pasoš - potvrdili su izvori medija iz tog grada.

Inspektori su odmah uzeli sve tragove iz sobe koji bi mogli da dovedu do identifikovanja ubice, kao i snimke sa sigurnosnih kamera koji će pokazati ko je ulazio i izlazio iz Markove sobe.

- Vrata su bila zaključana, što ukazuje na to da je ubijeni poznavao onog koji mu je ispalio hitac u glavu - zaključuju oni.

Istraga se vodi u nekoliko pravaca, a zasad nije potpuno isključena ni mogućnost da je Marko Kahriman izvršio samoubistvo.

- Telo je poslato na obdukciju, a proveravaju se sve okolnosti. Oblast u kojoj se nalazi hotel u kom je Kahriman odseo je turistička, ali je poznata i po noćnom životu, pljačkama i prostituciji. Po onome što je zatečeno u sobi, proverava se da li je možda kobne noći Marko u sobu doveo prostitutku koja mu je došla glave - navode oni.

Zasad, kako navode, niko nije uhapšen niti je poznato da li se tokom boravka u Dominikanskoj Republici priključio nekoj kriminalnoj grupi ili učestvovao u nezakonitim poslovima.

Komšije sa Novog Beograda Marka dugo nismo videli, majka se odselila Marko Kahriman, pre nego što je 2010. pobegao iz Srbije, živeo je u soliteru na Novom Beogradu. Stanari ove zgrade kažu da je nekada tu živeo sa majkom, ali da ga dugo nisu videli. - Njegova majka je pre četiri godine prodala stan i odselila se. Od tada stan je promenio nekoliko vlasnika, niko od nas nije ostao sa njom u kontaktu i ne znamo ništa o njemu - kaže stanar solitera u kom je nekada živeo Marko Kahriman.

foto: Printscreen

Vršio oružane pljačke

Policija Dominikanske Republike odmah je kolegama u Srbiji poslala dokumenta i identitet mrtvog muškarca i potvrđeno je da je reč o Marku Kahrimanu, koji je Srbiju napustio 2010, malo pre nego što je za njim raspisana poternica za razbojništvo. Važeći pasoš, kako je utvrđeno, izvadio je u Beogradu 2009.

- Za njim je zbog razbojništva, odnosno oružane pljačke, raspisana poternica 2010, jer je tada počeo sudski postupak protiv njega, ali je on pre toga napustio zemlju. Sumnjalo se da je bio deo kriminalne grupe koja je tokom 2008. i 2009. uz pretnju oružjem napadala transporte novca. Pre toga bio je osuđen na tri meseca uslovno jer je jednog mladića pretukao metalnom cevi, a takođe je bio privođen i zbog posedovanja marihuane - potvrdio je izvor Kurira.

(Kurir.rs/J. Spasić - I. Milićević/foto Printsreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track