VRIŠTAO SAM, MOLIO GA DA PRESTANE, DRŽAO MI JE RUKU IZA LEĐA: Evo ko je mladić (24) koji tvrdi da se Darko Kostić IŽIVLJAVAO nad njim! Voli luksuz, skupa putovanja, poznate i slavne
Foto: Printscreen/ Facebook

seks skandal trese srbiju

VRIŠTAO SAM, MOLIO GA DA PRESTANE, DRŽAO MI JE RUKU IZA LEĐA: Evo ko je mladić (24) koji tvrdi da se Darko Kostić IŽIVLJAVAO nad njim! Voli luksuz, skupa putovanja, poznate i slavne

Crna Hronika -

Vojislav Bajić (24) prijavio je policiji da je pretpeo iživljavanje od strane poznatog modnog kreatora Darka Kostića.

Vojislav, sudeći po objavama na društvenim mrežama, voli luksuzan život, egzotična putovanja, markiranu garderobu, a često objavljuje fotografije i sa poznatim ličnostima, među kojima su i Jelena Karleuša, Saša Kovačević, Isidora Bjelica.

foto: Vladimir Šporčić

Podsetimo, Vojislav je u ispovesti za Kurir ispričao da je da modnim kreatorom stupio u kontakt preko internet aplikacije, ali pod lažnim imenom.

"Privukle su me njegove fotografije i zakazali smo sastanak. Pristao sam na seksualni odnos s njim, ali ne i na iživljavanje koje je usledilo. On je protiv moje volje skinuo kondom i ejakulirao u meni rizikujući da me polno zarazi. Od te večeri preživljavam pakao", ispričao je on i dodao:

"Dao sa mu kondom jer ga on nije imao. Video sam da ga je stavio i sve je bilo kako treba. Međutim, nakon nekoliko minuta postajao je sve grublji. Tražio sam da prestane, ali on nije hteo. Stegao me je uza zid. Desnu ruku mi je držao na leđima, a drugom me je obuhvatio i čvrsto držao da nisam mogao da se mrdnem. Bio je toliko grub da sam počeo da vrištim i da se otimam".

Vojislav je potom rekao da ga Kostić pustio tek kada je svršio u njega, i da je ubrzo potom izleteo iz stana, a da je Kostić vikao za njim.

foto: Facebook

Sa druge strane, modni kreator Darko Kostić ispričao je svoju verziju svih događaja, ističući da do sada nije imao nikakvu potrebu da se u javnosti brani, jer, kako kaže, "nije ni imao od čega da se brani".

foto: Facebook

"Momak koji se pojavljuje u novinama željan je medijske pažnje očigledno, prijavio me je policiji. Svako može da vas prijavi za bilo šta, policija je došla i shvatila da ne postoji nikakvo krivično delo. Ako sam ja nekome poslao poruku, to nije silovanje, to je kategorija bez dodira. Osećam se vrlo tužno i poniženo, ja sam satanizovan. Ja poznajem sve te mladiće koji me optužuju, ali oni su očigledno željni medijske pažnje na vrlo loš način. Ja nisam niko ko je bitan, moćan, ko može nekome da zasmeta. Ja samo radim svoj posao, i sa dečacima i devojčicama, radio sam i sa najvećim imenima iz sveta modelinga, nasilnik nikada nisam bio niti mogu biti. Ni na koga nisam nikada ni ton povisio, a kamoli nekoga silovao. Osećam se užasno", ispričao je kreator u jutarnjem programu televizije Hepi.

foto: Vladimir Šporčić

Inače, Kostić je nedavno izašao iz pritvora u kom je bio više od mesec dana zbog polnog uznemiravanja maloletnika.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track