MOLIMO BOGA DA TO NIJE NAŠ MARKO: U Dominikansku Republiku je otišao jer ovde nije mogao da nađe posao, ne možemo da poverujemo DA GA JE NEKO UBIO!
Foto: Printscreen, Shutterstock

PORODICA BEOGRAĐANINA U BUNILU

MOLIMO BOGA DA TO NIJE NAŠ MARKO: U Dominikansku Republiku je otišao jer ovde nije mogao da nađe posao, ne možemo da poverujemo DA GA JE NEKO UBIO!

Crna Hronika -

Porodica Beograđanina Marka Kahrimana (40), koji je u subotu ujutru pronađen mrtav u apartmanu u letovalištu u Dominikanskoj Republici, živi u Beogradu i u šoku su otkad su čuli ovu informaciju.

Kako kažu, mole boga "samo da je greška", da će se Marko javiti i da on nije muškarac za kojeg u Dominikanskoj Republici tvrde da je pronađen mrtav.

"Ja želim da verujem da je njega neko opljačkao, da je uzeo njegova dokumenta i da to nije on. Svi smo u bunilu, mislimo da to nije tačno", kaže njegova tetka Mirjana.

Prema njenim rečima, Markov otac pokušava da na sve načine sazna šta se dešava, da dobije još neku informaciju.

"Mislimo da Marko nije mrtav jer smo pročitali da tek treba da se utvrdi da li je to on. Sada čekamo da nam se neko javi da znamo šta dalje da radimo. Marko je već sedam godina u Dominikanskoj Republici, gde je radio kao instruktor ronjenja. Tamo je otišao jer ovde nije mogao da nađe posao. On je školovan čovek, vredan i radan i ne možemo da verujemo da je njemu tako nešto moglo da se desi. Ne možemo da poverujemo da ga je neko ubio", kaže ona.

Kako su preneli lokalni mediji, beživotno telo srpskog državljanina s prostrelnom ranom od metka pronašla je u apartmanu u subotu rano ujutru sobarica koja je ušla da očisti sobu. Kahriman je likvidiran jednim hicem, a lokalna policija istražuje šta bi mogao da bude motiv ovog zločina.

"Taj deo grada poznat je po krađama i bordelima. Policija sada istražuje da li je Marko ubijen prilikom pljačke ili je reč o mafijaškom ubistvu. Ukoliko je reč o kriminalnom sukobu, izvesno je da su se on i ubica poznavali. Posle zločina ubica je zaključao vrata apartmana", navode tamošnji mediji.

Kako prenose mediji, policija je poskidala snimke sa nadzornih kamera iz ovog, kako mediji nazivaju, rezidencijalnog kluba da bi došla do počinioca.

Marko Kahriman poreklom je iz Beograda. Pre odlaska u Dominikansku Republiku u rodnom gradu je hapšen nekoliko puta - zbog razbojništva i posedovanja droge, te se zbog toga našao na poternici.

Poternica koja je za njim raspisana usledila je nakon što se nije odazivao na sudske pozive zbog razbojništva koje je svojevremeno počinio.

Nakon što je objavljeno da je Marko Kahriman pronađen mrtav, javio se njegov prijatelj, koji je kazao da sumnja da je Marko počinio samoubistvo. Kako je kazao, Marko je u poslednje vreme je bio depresivan.

"Pre dva meseca je ostao bez posla. Bili smo u kontaktu preko Skajpa i otkad je dobio otkaz stalno je bio mračnih misli", ispričao je njegov prijatelj iz detinjstva.

Naš sagovornik kaže da su mu Kahrimanovi prijatelji iz Dominikane ispričali da im je lokalna policija dozvolila da preuzmu telo, a da će rezultati obdukcije biti poznati tek za dve-tri nedelje.

Kurir.rs/Blic/Miroslava Brkić/Foto: Printscreen, Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja