UŽAS U NIŠU: Silovao ćerku svoje bivše žene pa sve SNIMAO TELEFONOM
Foto: Vlada Šporčić

istraga u toku

UŽAS U NIŠU: Silovao ćerku svoje bivše žene pa sve SNIMAO TELEFONOM

Crna Hronika -

Nišlija Vladimir P. (60) uhapšen je 4. oktobra ujutru jer se sumnja da je dan ranije u kući u Sićevu primorao na oralni seks Nišlijku staru 25 godina.

U Kliničkom centru su nam potvrdili da je tužioc odmah naložio pregled devojke na sudskoj medicini u Nišu gde je ustanovljen dokaz o seksualnom odnosu osumnjičenog i devojke.

- Taj čovek je inžinjer građevine i ne liči da bi mogao takvo neko delo da uradi, a pogotovu što ima dve ćerke. On se davno razveo i više je boravio u Nišu nego ovde u selu - kaže jedan od stanovnika sela Sićevo.

Vladimir P. je navodno namamio devojku u kuću u Sićevu tako što je pozvao da se nađu na granici naselja Broj 6 i Brzi Brod.

- Kada su se našli, on je uz pretnju pištoljem uvukao u automobil i odvezao u kuću u Sićevu. Tamo je naterao da se skine gola i snimao je kamerom telefona, a onda je obljubio i natrerao na oralni seks - nezvanično saznajemo u policiji.

U Višem javnom tužilaštvu nam je rečeno da je Vladimiru P. određen pritvor od 48 sati, a gde će biti saslušan posle čega će se znati njegova sudbina.

Kurir.rs/M.S./Foto: Vlada Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track