ČETVORO POGINULIH: Priveden vozač šlepera zbog udesa kod Svilajnca
Foto: TV centar

Stravično

ČETVORO POGINULIH: Priveden vozač šlepera zbog udesa kod Svilajnca

Crna Hronika -

U nesreći su poginule tri osobe iz kamioneta i jedna iz putničkog automobila marke "zastava 128", dok su dve osobe povređene

SVILAJNAC - Vozač šlepera požarevačkih registarskih tablica, koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Svilajnca, u kojoj su poginule čcetiri osobe, priveden je.

Na izlazu iz Svilajnca ka Despotovcu u utorak oko 19 časova došlo je do sudara šlepera, automobila i kamionete, a RTS navodi da je šleper preticao preko pune linije i udario u vozila koja su nailazila iz suprotnog smera.

U nesreći su poginule tri osobe iz kamioneta, vozač S.K. (50), bugarski državljanin G.D.V. (55), i za sada neidentifikovan muškarac, kao i vozač putničkog automobila marke "zastava 128" Z.P. (58), dok su povređeni K.R. (31) i Lj. P. (56).

U Domu zdravlja Svilajnca potvrđeno je da je jedna osoba životno ugrožena dovezena u Kliničko-bolnički centar Kragujevac, a RTS navodi da je reč o muškarcu iz kamioneta.

Direktor KC "Kragujevac" Predrag Sazdanovcih rekao je za RTS da je pacijent zadobio prelome ekstremiteta i da je odvezen u operacionu salu.

Supruga vozača iz automobila, koji je poginuo na licu mesta, nalazi se u ćuprijskoj bolnici.

"Reč je o muškarcu koji ima višestruke prelome i krvarenje zbog čega je prevezen u Kragujevac. Druga osoba, sa, na prvi pogled, lakšim povredama, prevezena je u bolnicu u Chupriju, ali je rano govoriti o njenom stanju", rekli su ranije u DZ Svilajnac.

U Hitnoj službi Opšte bolnice u Ćupriji je potvrđeno da je Hitna pomoć sa mesta saobraćajne nesreće dovezla ženu, ali da se još ne zna o kakvim se povredama radi.

Nesreća se, potvrdio je MUP, dogodila oko 19 časova, a u njoj su učestvovala dva teretna vozila i jedno putničko.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track