UVEK JE BILA NASMEJANA, TEK JE POČELA DA ŽIVI, NE ZNAM ZAŠTO JE TO URADILA: Milica (19) je zalepila kesu preko usta, pa isekla vene! Užas na Novom Beogradu
Foto: T.S.

STRAŠNO

UVEK JE BILA NASMEJANA, TEK JE POČELA DA ŽIVI, NE ZNAM ZAŠTO JE TO URADILA: Milica (19) je zalepila kesu preko usta, pa isekla vene! Užas na Novom Beogradu

Crna Hronika -

Milica S. (19) iz Beograda ubila se u sredu u svom stanu u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu, tako što je selotejpom zalepila najlon kesu preko usta i nosa, a potom prerezala vene.

Telo nesrećne devojke, koja je, prema nepotvrđenim informacijama, imala psihičkih problema, našla je majka kada se vratila s posla.

- Njeno telo majka je pronašla na podu dnevne sobe. Prerezala je sebi vene, a preko lica je imala selotejpom zalepljenu kesu. Prema dosadašnjim informacijama, devojka je imala psihičkih problema, zbog čega je pila lekove koje joj je prepisao lekar. Bila je sklona mislima o samoubistvu - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

On dodaje da je nakon jezive scene koju je zatekla, i majci devojke pozlilo, zbog čega ju je ekipa Hitne pomoći zbrinula.

Komšije imaju samo reči hvale za devojku i njenu mamu i nije im jasno zašto je Milica digla ruku na sebe.

- Viđala sam je u zgradi. Uvek je bila nasmejana, javljala se kad god bismo se srele. Volela je životinje i to nije krila. Viđala sam je s psima. Nije mi jasno koja je muka naterala na ovako nešto. Pa tek je počela da živi - priča potresena komšinica.

Kurir.rs/J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track