Najnovije vesti

NINOSLAV JE PRE 12 GODINA OTEO, SILOVAO I DRŽAO ZAROBLJENU DEVOJČICU, A SAD JE NA SLOBODI: Zalediće vam se krv u žilama od njegovog komentara!
Foto: Printscreen Facebook

NIŠKI MONSTRUM

NINOSLAV JE PRE 12 GODINA OTEO, SILOVAO I DRŽAO ZAROBLJENU DEVOJČICU, A SAD JE NA SLOBODI: Zalediće vam se krv u žilama od njegovog komentara!

Crna Hronika

Ninoslav Jovanović, u javnosti poznat i kao Malčanski berberin iz zatvora je izašao u januaru ove godine posle izdržanih 12 godina robije, jer je jednu devojčicu (12) iz Niša silovao, a drugu iz Gornje Vrežine pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu.

Mesto gde je silovao devojčicu
Mesto gde je silovao devojčicufoto: Printscreen Prva

Na sudu je priznao da ga šišanje uzbuđuje, i nije pokazao kajanje, a sada na Fejsbuku ostavlja jezive komentare.

Naime, on je na stranici koja se bavi otkupom kose napisao "Super, samo šišajte, sve najbolje", da bi potom sam sebi ispod ostavio i komentar od kog se ledi krv u žilama, a koji glasi "Imam dosta prijateljica koje bi sekle, a ne znaju".

foto: Printscreen Facebook

Ninoslav Jovanović, otimač i silovatelj dece sada ima 45 godina i ove godine je izašao na slobodu jer je pre 12 godina 13-godišnju devojčicu oteo, ošišao do glave, a potom i silovao više puta.

U napuštenoj kući, prema svedočenju devojčice, devojčica je bila 48 sati. Kakav je horor prošla zna ona sama. Njena porodica je i danas očajna.

- Mi smo naseli naivno, lakoverni smo bili, verujući majmunu, moram tako da kažem, on je sedeo tu kod nas u kući, pio je kafu, pratio je moju ćerku, ona je imala dugu kosu do pojasa - ispričala je majka.

Poveo je i nju i njenog brata, ali je brata prevario ubedljivom pričom, i ostao sam sa njom. Poveo je do napuštene kuće i iživljavao se nad njom.

Devojčica je na kraju pobegla i vratila se kući, ošišana, uplašena.

No, silovatelj tu nije stao. Pokušao je da siluje još jednu devojčicu, ali je osujećen. Tada je i uhapšen, i osuđen na 15 godina. Kazna mu je umanjena za tri godine i on je sada na slobodi.

- Žene se mnogo plaše, ne smeju napolje da izađu uveče - kaže jedan od meštana Malče, gde se vratio da živi.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...