NOVI ŠOK ZA GRAĐANE SENTE! ČOVEK SKOČIO SA MOSTA U TISU: Na istom mestu nestala i Barbara Vitez, potraga je u toku (FOTO)
Foto: S.U.

ukleto mesto

NOVI ŠOK ZA GRAĐANE SENTE! ČOVEK SKOČIO SA MOSTA U TISU: Na istom mestu nestala i Barbara Vitez, potraga je u toku (FOTO)

Crna Hronika -

Muškarac čiji identitet još uvek nije poznat skočio je prethodne noći u Tisu sa mosta u Senti, potvrđeno je Kuriru u Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom mestu. Još uvek nije jasno da li se radi o žitelju Sente, ili o osobi koja ne živi u ovom gradu.

Nije poznato ni zašto se muškarac odlučio da skoči sa visine od petnaestak metara u hladnu reku. Nandor Baranji, predsednik Spasilačkog tima „Tisa“ iz Sente, kaže da je u toku potraga za nestalim licem:

foto: S.U.

"Već smo sa čamcem bili na reci. Pretražili smo banatsku i bačku obalu reke kod mosta, ali telo nismo našli. Nastavićemo potragu i narednih dana, a na reci ćemo biti bar jednom u toku dana. Iz ovog dela Tise, od početka godine, naš spasilački tim izvukao je pet beživotnih tela", rekao nam je Baranji i dodao da svake godine, sa mosta na Tisi kod Sente, u smrt skoči bar jedna osoba.

Nandor Baranji
Nandor Baranjifoto: S.U.

Predsednik Spasilačkog tima „Tisa“ iz Sente, mesecima je tragao za sugrađankom Barbarom Vitez kojoj se svaki trag izgubio 25. novembra 2016. godine. Barbara je tada otišla na rođendansku žurku s koje se nikad nije vratila. Njeno telo još uvek nije pronađeno. Za telom su u Tisi tragali i ronioci Žandarmerije, kao i psi specijalne grupe za traženje nestalih lica “Spajder” iz mađarskom mesta Miškolc.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track