PROGOVORILE KOMŠIJE MALČANSKOG BERBERINA I OTKRILE SVE: Silovao devojčice iz osvete, Ninoslava kad je bio mali tukli do krvi! PRED SUDOM PRIZNAO DA GA ŠIŠANJE UZBUĐUJE (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook, M.S.

spopadao žene i po društvenim mrežama

PROGOVORILE KOMŠIJE MALČANSKOG BERBERINA I OTKRILE SVE: Silovao devojčice iz osvete, Ninoslava kad je bio mali tukli do krvi! PRED SUDOM PRIZNAO DA GA ŠIŠANJE UZBUĐUJE (VIDEO)

Crna Hronika -

NIŠ - Meštani sela Malča već dva dana ne prestaju da pričaju o svom komšiji Ninoslavu Jovanoviću (45) koji je uhapšen zbog proganjanja više ženskih osoba na društvenoj mreži Fejsbuk odnosno aplikaciji "mesindžer".

On je poznat u javnosti po nadimku "berberin" zato što je svoje žrtve šišao, a pred sudom je priznao da ga šišanje devojčica uzbuđuje.

Jovanovićeva kuća
Jovanovićeva kućafoto: M.S.

Jovanović je pre 25 godina silovao jednu ženu i devojčicu, a kada je pušten 2005. godine na uslovnu slobodu napastvovao je dve devojčice od 12 godina. Obe je prethodno ošišao, a jednu je uspeo da siluje dok je drugu pokušao, ali nije uspeo. Ovihg dana je izašao iz zatvora i odmah se "bacio na slanje poruka" preko Fejsbuka, a zbog proganjanja žena je uhapšen i određen mu je pritvor od 48 sati.

U selu Malča prvo nisu hteli da komentarišu monstruozna dela svog komšije, a onda su neki od njih pokušali da otkriju pozadinu nedela Ninoslava Jovanovića.

- On je kao klinac i kao dečak mnogo zlostavljan u selu. Mnogo puta je bio tepan do krvi. To se događalo i kada je izras’o u momka. On je čovek tako tunjav, kako bi se reklo i događalo se da devojčice nahuškaju dečake, a ovi ga izbiju. On nikada nije imao pravog drugara. Često su ga zvali "retardirani". Između ostalog bio je i tvrdoglav malo. Zato mnogi, ako ne i svi u selu misle da je to samo njegov bes inicirao i sve je ovo njegova osveta. Jeste to izopačeno što radi, ali posle godina maltretiranja on je verovatno u svojoj glavi morao da tako nešto učini - priča jedan od meštana u selu Malča.

Komšije kažu da nije nasumice birao svoje žrtve što je već pitanje za tužilaštvo, ali i da je zarađivao od svoje 14 godine kada je lepio napukle gume po selu od automobila, freza i drugih vozila. - Kada je pušten iz zatvora, on je i dalje bio tunjav, takav je, ali odmah je krenuo da radi u nadnicu kod seljaka. I dobar je radnik. Dok je radio u JKP "Medijani" takođe je nalazio neke dodatne poslove da zakrpi trošnu kuću. Nikad se nije ženio - komentarišu meštani ovog sela.

foto: Printscreen Facebook

Veštaci su ranije konstatovali da ima psihopatsku strukturu ličnosti i da postoji velika verovatnoća da bi zločin mogao da ponovi kad se nađe na slobodi. Osumnjičeni se ovog puta stavlja na teret da je svog profila preko mesindžera, u dužem vremenskom periodu slao poruke većem broju ženskih osoba u kojima ih je proganjao. Tražio je da mu dostave svoju isečenu kosu kao i da bi ih rado šišao u zamenu za novčanu nadoknadu.

(Kurir.rs/Tekst i foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track