Najnovije vesti

SLUČAJ ROBINJE POTRESA OBRENOVAC! Milena i Nenad namamili siromašnu devojku (28), oduzeli joj telefon PA JE DRŽALI U LANCIMA! Horor trajao više od godinu!
Foto: Profimedia

horor u velikom polju

SLUČAJ ROBINJE POTRESA OBRENOVAC! Milena i Nenad namamili siromašnu devojku (28), oduzeli joj telefon PA JE DRŽALI U LANCIMA! Horor trajao više od godinu!

Crna Hronika

Nenad P. (35) i njegova devojka Milena M. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su više od godinu dana držali zatočenu dvadesetosmogodišnju ženu iz Vojvodine u Velikom Polju kod Obrenovca i primoravali je na prosjačenje.


Oni su uhapšeni u zajedničkoj akciji policije, SBPOK i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

 

- Pretresom kuće pronađena je dvadesetosmogodišnja žena iz Vojvodine koju su oni navodno primoravali na prosjačenje. Nesrećna devojka bila je u užasnom stanju, jer je od januara prošle godine živela u nehigijenskim uslovima! Policija sumnja da su Nenad P. i Milena M. zatočenu devojku čak vezivali lancima kako bi je sprečili da pobegne - kaže naš izvor iz istrage.

 

Mozak ove operacije, prema nezvaničnim informacijama, bila je upravo Milena M.

 

- Ona je oštećenu devojku poznavala jer su zajedno išle u školu u jednom mestu u Južnom Banatu. Znajući da se ona nalazi u veoma teškoj situaciji, da ima siromašne roditelje i da su korisnici socijalne pomoći, odlučila je da je namami da dođe u Veliko Polje - objašnjava sagovornik Kurira i dodaje:

 

- Obećala je da će stanovati zajedno, kao i da će joj Nenad P. pronaći posao. Međutim, po dolasku, devojci su oteli mobilni telefon, počeli da je primoravaju na prosjačenje i vezuju kako ne bi pobegla.

 

(Kurir.rs/ J. Ivić/ Foto: Ilustracija Profimedia)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...