DVOJICA NASMRT PRETUKLA ČOVEKA DRVENIM MOTKAMA, A TREĆI OSVETLJAVAO MOBILNIM TELEFONOM! Monstruozan zločin u straćari kod Kučeva
Foto: Vlada Šporčić

stravično

DVOJICA NASMRT PRETUKLA ČOVEKA DRVENIM MOTKAMA, A TREĆI OSVETLJAVAO MOBILNIM TELEFONOM! Monstruozan zločin u straćari kod Kučeva

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su D. S. (47), D. S. (33) i D. S. (20), sva trojica iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo u selu Mišljenovac.

Sumnja se da su D.S. (47) i D.S. (33) drvenim motkama 11. oktobra u večernjim satima više puta udarili po glavi i naneli smrtonosne povrede četrdesetdevetogodišnjem muškarcu koji je spavao u pomoćnom objektu kuće u okolini Kučeva. Uhapšeni D.S. (20) za to vreme je, kako se sumnja, mobilnim telefonom osvetljavao unutrašnjost prostorije u kojoj nije bilo struje.

Policija je u blizini kuće žrtve pronašla drvenu motku kojom je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, leš je nađen nakon 4 dana od zločina, kojem je najverovatnije prethodila svađa osumnjičenih i žrtve.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja