STOP BAHATOM GRAĐEVINCU! Uhapšen bahati investitor iz Zemuna koji je uprkos zabranama nastavio da gradi sprat na zgradi!
Foto: Shutterstock

SUZBIJANJE NELEGALNE GRADNJE NIJE VIŠE SAMO MRTVO SLOVO NA PAPIRU

STOP BAHATOM GRAĐEVINCU! Uhapšen bahati investitor iz Zemuna koji je uprkos zabranama nastavio da gradi sprat na zgradi!

Crna Hronika -

Zemunska policija uhapsila je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva Nikicu Vukovića (65) iz Zemuna koji je na jednoj četvorospratnici na Avijatičarskom trgu podigao krov i bez neophodnih dozvola započeo gradnju još jednog sprata.

Kako Kurir saznaje, Vuković je uhapšen nakon što je neometano nastavio sa nelegalnom gradnjom, uprkos zabranama koje mu je izdala građevinska inspekcija.

Koliko je Vuković bio bahat u svojoj nameri najbolje oslikava informacija da je nakon zabrane radova, skinuo traku i tablu sa natpisom "zatvoreno gradilište" koju je postavila inspekcija, a potom neometano nastavio s nelegalnim radovima sve dok ga polciija po nalogu tužilaštva nije uhapsia.

Kako saznajemo, Vuković je odmah po hapšenju predložio tužilaštvu da sklopi sporazum o prizanju krivice.

- Tim sporazumom, Vuković je osuđen na godinu dana uslovnog zatvora u koji neće biti poslat ukoliko u naredne tri godine ne počini novo krivično delo - otkriva Kurirov izvor.

(Kurir.rs/I. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track