Najnovije vesti

DEČAK (15) POVREĐEN U EKSPLOZIJI GOLFA MARIJANE  MIĆIĆ Stajao je blizu auta koji je odleteo u vazduh, pao je i od šoka ponavljao: Kasnim, moram da požurim, da stignem u školu!
Foto: Dado Đilas, Printscreen Facebook, Damir Dervišagić

dETONACIJA NA vOŽDOVCU

DEČAK (15) POVREĐEN U EKSPLOZIJI GOLFA MARIJANE MIĆIĆ Stajao je blizu auta koji je odleteo u vazduh, pao je i od šoka ponavljao: Kasnim, moram da požurim, da stignem u školu!

Crna Hronika

Kada je video da se nešto dešava, počeo da beži sporednom uličicom koja vodi ka samoposluzi, to jest ka njegovoj zgradi

U stravičnoj eksploziji koja je prekjuče odjeknula Voždovcem, osim povređenog Nebojše Mićića (63) koji je upravljao automobilom, lakše povrede zadobio je i 15-godišnji L. P. koji se u tom trenutku zaputio u školu..

Kako je dečak ispričao svojim komšijama, on je pao kada je automobil odskočio od zemlje, a od straha je prečicom otrčao nazad ka zgradi u kojoj živi sa majkom.

- On je stajao manje od 15 metara od automobila kad je odjeknula jaka detonacija. Od siline eksplozije vozač automobila je izleteo iz vozila, a naš mali komšija je pao.

Kada je video da se nešto dešava, počeo da beži sporednom uličicom koja vodi ka samoposluzi, to jest ka njegovoj zgradi - prepričavaju komšije užas koji se dogodio u njihovoj ulici usred dana.

Prema njihovim rečima, L. P. se vratio do svoje zgrade gde su ga vidno uznemirenog dočekale komšije.

- Videla sam da mu je oguljena podlaktica i da je isečen ispod oka. Pitala sam ga da li hoće da ga ja odvezem kod lekara, a on je onako zbunjen ponavljao: "Kasnim, moram da požurim, da stignem u školu" - priča jedna od žena koja je iz zgrade izašla jer je mislila da je neko udario njen parkirani automobil.

Povređenog dečaka u Urgentni centar odvezla je komšinica.

Osim uočljivih ogrebotina, L. P. zbog jake detonacije nije mogao da čuje na jedno uvo.

Izbezumljeni susedi ispričali su da se radi o divnom momku, izuzetno vaspitanom, koji se uvek uredno i pristojno javi.

Porodica povređenog L. P. zbog nezgode koja ih je zadesila nije mogla da priča.

Dan posle eksplozije u delu Voždovca u kom se dogodio incident još su se prepričavali detalji. Posebno ih je potreslo to što je i juče policija bila na mestu napada i ponovo pribavljala dokaze i razgovarala sa svedocima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...