DOKTOR MILAN GNJIDIĆ JE PRONAŠAO DARKA LAZIĆA NA MESTU NESREĆE: Našli smo ga 5 metara od smrskanog auta, samo je ovo ponavljao!
Foto: Kurir, Dragana Udovičić

hitna pomoć ga spasla

DOKTOR MILAN GNJIDIĆ JE PRONAŠAO DARKA LAZIĆA NA MESTU NESREĆE: Našli smo ga 5 metara od smrskanog auta, samo je ovo ponavljao!

Crna Hronika -

Doktor Milan Gnjidić bio je član ekipe Hitne pomoći iz Pećinaca koja je u ponedeljak ujutro prva došla na mesto nesreće i zatekla prevrnuti BMW pored puta.

- Poziv smo dobili u 8.40 i stigli smo u rekordnom roku. Na mestu nesreće je bila policija i trebalo je da stignu vatrogasci. Povređenog pevača Darka Lazića zatekli smo na oko tri metara od automobila u njivi. Ležao je na boku. Kada smo mu prišli i pitali ga šta oseća, žalio se na jake bolove i rukom pokazivao na levu polovinu grudnog koša. Bio je u polusvesnom stanju, te je pričao nepovezano - priseća se dr Gnjidić.

foto: Kurir

On je dodao da je povredu primetio i na pevačevom potiljku.

- Uradili smo sve što je bilo do nas, stavili ga na spinalnu dasku i prevezli do najbliže bolnice, u ovom slučaju KBC Zemun. Na putu do tamo delovao je uznemireno. Pokušavao je da odlepi čičak-traku, ali smo ga smirivali i trudili se da ga održimo budnim. Otvorili smo mu venski put i održavali tenziju stabilnom - rekao je za Kurir doktor Hitne pomoći.

foto: Printscreen Instagram

Kako nezvanično saznajemo, saobraćajnu nesreću policiji je prijavio neko od prolaznika. Oni su obavestili Hitnu pomoć, a potom i vatrogasce.

(Kurir.rs/ J.R. / Foto: Kurir, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja