OSUMNJIČENI ZA UBISTVO KOMŠIJE U ŠAPINU: Samo sam hteo da ga prebijem!
Foto: Dragana Udovičić

određen pritvor

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO KOMŠIJE U ŠAPINU: Samo sam hteo da ga prebijem!

Crna Hronika -

Mlađan Vesić (42) iz Šapina, koji je uhapšen zbog sumnje da je u noći između utorka i srede drvenom motkom ubio svog komšiju Stanišu Mirkovića(68), saslušan je u požarevačkom Višem tužilaštvu gde je, prema nezvaničnim informacijama, priznao zločin.

Podsetimo, on je oko 2 sata ujutru upao u dvorište svog prvog komšije, polupao mu prozore i počeo da razvaljuje vrata. Kada je nesrećni Mirković izašao na terasu, Vesić ga je usmrtio udarcem u glavu.

- Tukao sam Stanišu, ali sam imao nameru da ga samo prebijem, ali ne i ubijem - navodno je pred tužiocem rekao osumnjičeni Vesić.

Kako saznajemo, naloženo je psihijatrijsko veštačenje uhapšenog Vesića jer je on ranije navodno lečen u psihijatrijskoj ustanovi. Postupajući zamenik javnog tužioca zatražio je određivanje pritvora za osumnjičenog Vesića, a na teret mu se stavlja teško ubistvo pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju.

Komšije žrtve i ubice ispričale su ranije da su oni živeli u veoma teškim uslovima, ali da su se i ranije sukobljavali i tukli u selu.

(Kurir.rs/J.I./ Foto:Ilustracija Dragana Udovičić )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track