UPUTIO JOJ JEDNO ČUDNO PITANJE, PA KRENUO IZA PULTA! Ovako je manijak iz tramvaja uhapšen u pekari! Jeo burek i pričao sam sa sobom! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Adriamediatv

čudan gost!

UPUTIO JOJ JEDNO ČUDNO PITANJE, PA KRENUO IZA PULTA! Ovako je manijak iz tramvaja uhapšen u pekari! Jeo burek i pričao sam sa sobom! (VIDEO)

Crna Hronika -

Mihailo I. (37), iz beogradskog naselja Krnjača, uhapšen je preksinoć, nekoliko sati nakon što je na društvenim mrežama obelodanjen snimak iz tramvaja na liniji 2, na kome je ovekovečeno kako seksualno uznemirava tinejdžerku (15).

Manijak je, kako otkriva istraga, nakon što je pobegao iz tramvaja u kom se iživljavao nad tinejdžerkom, otišao u Borču. Posetio je pekaru u neposrednoij blizini stana u kom živi: tamo je i uhapšen srećnim spletom okolnosti.

- Mihailo I. je u četvrtak uveče, posle 22 sata, ušao u pekaru na Zrenjaninskom putu. Radnicu koja je bila za pultom upitao je: “Šta bi bilo da ja sad uzmem dva parčeta bureka, ne platim i odem”, na šta mu je ona odgovorila da bi pozvala gazdu i policiju. Sledećeg momenta Mihailo I. je zgrabio iz tepsije dva parčeta bureka i istrčao iz pekara, a uznemirena radnica je odmah alarmirala policiju - priča sagovornik upoznat sa istragom.

Iako usplahirena, radnica je pozvala policiju i gazdu koji je odmah dotrčao do radnje i u blizini našao lopova, koga je prepoznao po bureku koji je držao i jeo. Kradljivac bureka se nije opirao već je nastavio da jede i priča sam sa sobom. Gazda pekare ga je zadražao do dolaska patrole koja drži taj rejon, iz Policijske stanice Palilula.

Lopov je policajcima izgledao poznat, da bi ubrzo ustanovili da je kradljivac iz pekare u stvari manijak iz tramvaja koji je seksualno uznemiravao maloletnicu.

- O hapšenju je odmah obavešten dežurni tužilac iz Prvog osnovnog tužilaštva, po čijem je nalogu osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati. Osumnjičeni Mihailo I. je pokušavao da napastvovanje više od dve decenije mlađe devojke opravda time da ima bipolarni poremećaj i da jednostavno ne može da kontroliše svoje nagone - dodaje sagovornik iz istrage.

U pekari u kojoj je u četvrtak uveče ukrao burek, nakon čega je uhapšen zbog krađe, a zatim osumnjičen i za polno uznemiravanje devojke, rekli su da im Mihailo I. nije bio mušterija.

- Koleginica koja je prijavila krađu nije na poslu. Ali ni ona, kao ni mi ostali nismo ga poznavali kao redovnog kupca. Ipak, primetili smo da se neobično ponaša jer je pre nekoliko dana udarao u pleksiglas na autobuskoj stanici blizu pekare. Delovao je kao da boksuje, a sve vreme je pričao sam sa sobom - ispričali su zaposleni u pekari. Osumnjičenog Mihaila I. su juče pre podne pripadnici Uprave kriminalističke policije doveli do njegovog stana, koji su pretresli. Iz stana osumnjičenog u kesama su odnete stvari i poslate na veštačenje da bi se utvrdilo da li je možda povezan i sa nekim drugim krivičnim delima.

Komšije ga ne poznaju dobro

U naselju Krnjača osumnjičeni Mihailo I. stanuje u zgradi novije gradnje, ali ga komšije ne poznaju baš dobro.

- Koliko znam, u stanu u prizemlju živi sam. Nikada nije pravio gluposti, incidente, nije ispoljavao agresivnost. Ali da je čudan, čudan je. Pre nekoliko dana videla sam ga u prolazu i priča sam sa sobom - rekla je komšinica osumnjičenog Mihaila I.

Tog dana kada ga je poslednji put videla, nije mogla da precizira da li je to bilo dan ili dva pre njegovog hapšenja, Mihailo I. je pričao sa vrapcima i navodno je hteo da ih nahrani.

- Vrapci ga, naravno, nisu slušali, pa je on izvadio novčanik pun novčanica iz “monopola” i rekao im “evo vam evri da jedete”. Nakon toga je i meni ponudio taj novac, a kada sam odbila, rekao mi je “ako hoćete dinare, imam i njih” - prisetila se naša sagovornica poslednjeg susreta sa komšijom.

Ostali susedi nisu ga čak ni poznavali iz viđenja.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja