ZVALI SU GA SAMURAJ, PRODAVAO JE LUBENICE, A SAD NEĆE DA ČUJU ZA NJEGA: Prijatelji manijaka iz tramvaja otkrili detalje iz Mihailovog života
Foto: Printscreen/Facebook

nešto se dogodilo sa njim...

ZVALI SU GA SAMURAJ, PRODAVAO JE LUBENICE, A SAD NEĆE DA ČUJU ZA NJEGA: Prijatelji manijaka iz tramvaja otkrili detalje iz Mihailovog života

Crna Hronika -

Mihailo Isailović (37) iz beogradskog naselja Krnjača, koji je polno uznemiravao devojčicu od 15 godina u beogradskom tramvaju, nekada je među prijateljima bio poznat kao "Samuraj".

Javnost je bila šokirala kada je prošle nedelje na društvenim mrežama objavljen snimak iz beogradskog tramvaja na liniji dva na kom se vidi kako muškarac nasrće na tinejdžerku, dodiruje je i nabija uz staklo, i to naočigled drugih putnika koji nisu uradili ništa da joj pomognu. Ubrzo se javila još jedna žrtva istog nasilnika, a već sutradan on je identifikovan i uhapšen.

Tada je otkriveno da se radi o Isailoviću, muškarcu iz Krnjače, a njegovi prijatelji ostali su u šoku kada su videli šta je uradio. Kako kažu, pre nekoliko godina su ga poznavali kao vrednog sportistu.

- Mi smo u šoku! Užasni snimak pojavio se na internetu i zamislite kada ga nisam ni poznala u koliko je lošem stanju! Pre četiri godine smo trenirali zajedno nekoliko meseci, onda je on prestao i izgubili smo svaki kontakt. Šokirani smo, jer iz perioda iz kojeg ga znam, bio je pametan i vredan mladić, koji je čak bio fanatik za zdravu hranu i treninge. Učestvovao je u grupnim treninzima, bio je dosta fizički spreman i insistirao je na zdravom životu. Zvali smo ga Samuraj! Na snimku koji sam videla on je ugojen i zapušten. Zatečena sam, jer nisam ni znala da je to ista osoba! Čuli smo da je otišao sa živcima zbog raskida sa verenicom i da sada bukvalno priča sam sa sobom po ulici. Ne znam šta je moglo da se dogodi da se toliko promeni i postane nasilan - ispričala je njegova poznanica, koja nije želela da otkrije svoje ime.

foto: facebook printscreen

Jedan od njegovih poznanika kaže da se Isailović bavio raznim poslovima i da se nije plašio rada, iako je studirao na Mašinskom fakultetu u Nišu.

- Bio je vredan, prodavao je čak i lubenice na pijaci pre deset godina. Bio je opušten i voleo je da se šali. To što je uradio jadnoj devojčici za svaku je osudu i ne želim više nikad da čujem za njega - rekao je sagovornik lista.

Isailović živi sam u stanu u Krnjači, a komšije kažu da se ponašao čudno. Kako su ispričale, bio je osobenjak i često je pričao sam sa sobom, hranio je vrapce i razgovarao s njima.

Kažu da je iz stana odlazio rano i da je dolazio kasno. Uhapšen je dok je krao burek u pekari, a sebi u bradu je mrmljao: „Da li da idem na posao ili na Ostrog“.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track