HOROR! GLUMICA IZ "SELO GORI" PRONAĐENA MRTVA U STANU SVOG PRIJATELJA: Vereniku se bore za život! RADOŠ BAJIĆ: Mnogo mi je žao
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen

misteriozna smrt lepotice u kragujevcu

HOROR! GLUMICA IZ "SELO GORI" PRONAĐENA MRTVA U STANU SVOG PRIJATELJA: Vereniku se bore za život! RADOŠ BAJIĆ: Mnogo mi je žao

Crna Hronika -

Ivana Mlađović je preminula, dok je njen verenik Miloš K. u teškom stanju nakon što su oboje pronađeni bez svesti u stanu svog prijatelja...

Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, Plejbojova zečica i epizodna glumica iz najgledanije televizijske serije u istoriji „Selo gori, a baba se češlja“, pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo.

Pored tela nesrećne devojke, kojoj je titulu Plejboj zečice svojevremeno preotela starleta Soraja Vučelić, pronađen je u besvesnom stanju i njen verenik Miloš K. Njega je Hitna pomoć prevezla u KC u Kragujevcu i on se nalazi u teškom stanju.

Tragičan kraj ljubavi... Ivana i Miloš
Tragičan kraj ljubavi... Ivana i Milošfoto: Printscreen Facebook

Ispituje se uzrok

- Sumnja se da su se Ivana i Miloš predozirali narkotikom, najverovatnije heroinom, ali će to biti poznato tek kada se obave sve neophodne analize. Oni su pronađeni u stanu zajedničkog prijatelja A. N., kod koga su proveli noć. Upravo je taj mladić i zatekao Miloša i Ivanu u trenutku kada je ona već bila mrtva. Miloš K. je prebačen u bolnicu, gde je intubiran i nalazi se u veoma teškom stanju - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Naš sagovornik otkriva da je telo nesrećne devojke poslato na obdukciju, gde će se nakon toksikoloških analiza znati tačan uzrok smrti.

Znali se iz bolnice

U naselju Ilićevo, u Ulici Dragomira Ostojića, gde je zečica pronađena, zatekli smo oca vlasnika kuće koji nije želeo da se predstavi. On je za Kurir naveo da je njegov sin Milošu K. i Ivani dopustio da u noći između petka i subote prespavaju kod njih i ispričao ono što je, kako tvrdi, saznao od sina.

- Došli su samo na jednu noć, kasno uveče, a kada je trebalo da legnu, ostavio ih je. Poslednji put ih je video u kupatilu, pa je otišao u krevet, jer je pretpostavio da će i oni spavati. Međutim, ujutru kada je ustao i ušao u tu sobu, Ivana je bila bez znakova života u krevetu, dok je Miloš bio živ, ali u komi. Moj sin je momentalno pozvao Hitnu pomoć i policiju - kaže otac A. N.

On dodaje da ne zna kakva je veza između njegovog sina i ljubavnog para, ali pretpostavlja da su se upoznali u bolnici.

- Moj sin je bio heroinski zavisnik i bio je na lečenju. Uspeo je da se skine s droge, ali je ostao na metadonskoj terapiji. Pretpostavljam da se s Milošem upoznao tamo i da to prijateljstvo datira iz bolnice. Čuo sam da se i Ivana lečila, pa su verovatno i nju tamo našli. Verovatno su se tog dana sreli, pa im je izašao u susret i dao im da tu prespavaju. Sumnjam da bi im dozvolio da budu tu da je znao da su uzeli heroin - rekao je naš sagovornik i napomenuo da je reč o informacijama koje je dobio od sina.

Ispale joj grudi

Ivana Mlađović postala je poznata nakon učešća u takmičenju za Plejbojevu zečicu 2011. godine, u sezoni u kojoj je pobedu odnela Soraja Vučelić. Njen nastup obeležio je tada manji peh, kada joj je spala haljina i u prenosu uživo otkrila grudi. Mlađovićeva se potom saplela i umalo pala na sceni, a zbog haljine na tufnice prozvali su je „porno Mini Maus“.

U predstavljanju kandidatkinja na pomenutom takmičenju navedeno je da se Mlađovićeva godinama bavila ritmičkom gimnastikom, a da je posle toga postala foto-model.

Kako Kurir saznaje, porodica Ivane Mlađović i dalje živi u Kosovskoj Mitrovici, dok je ona poslednjih godina živela u Kragujevcu, gde je jedno vreme, kažu komšije, držala salon lepote.

Soraja Vučelić

PAMTIM JE KAO POZITIVNU DEVOJKU

foto: Damir Dervišagić

Soraja Vučelić, koja je pobedila na Plejbojevom takmičenju 2011. godine, šokirana je smrću svoje koleginice.

- Ostaće mi upamćena kao pozitivna devojka s takmičenja, iako se privatno nismo poznavale. Pamtim je kao takvu iz perioda snimanja i tužno je što je još jedan mladi život ugašen. Iskreno saučešće njenoj porodici.

Pokušala da postane glumica

BAJIĆ: MNOGO MI JE ŽAO

foto: Dragana Udovičić

Sajt IMDb naveo je da je Ivana Mlađović pokušala glumačku karijeru, i to baš u popularnoj seriji „Selo gori, a baba se češlja“, gde je glumila u epizodi „Ženeva“. Ona se pojavljuje u samo jednoj sceni, kao konobarica u klubu koja služi. Radoš Bajić, autor ove serije, rekao je za Kurir da mu je žao zbog Ivanine smrti.

- Ne znam kako se to dogodilo, ali mi je mnogo žao. Ne sećam je se baš jer je u mojoj seriji bilo na stotine likova i statista - kazao je poznati glumac.

foto: Kurir

U štampanom izdanju Kurira pročitajte još:

DRAMATIČNO STANJE DARKA LAZIĆA: Lekari strahuju da će se Darku pokrenuti tromb!

ANTISRPSTVO U KOMŠILUKU! Dačić: Crnogorcima i Hrvatima smeta jaka Srbija

HAG I DALJE JURI RADIKALE! Šešelj: Bramerc je majmun, nos ću da mu polomim

BEZOBRAZLUK! Divlja gradnja cveta na Banjici: Dograđuju Šestićev stan, a zgrada tone!

OBRT! MAJKA MARIJANE MIĆIĆ ZA KURIR: Laknulo nam je što bomba nije bila namenjena nama

GORAN ŠUŠLJIK O SERIJI "KORENI": Laušava gluma nas je sve začarala

EKSKLUZIVNI DODATAK

SUTRA UZ KURIR DODATAK RIJALITI: Sve na jednom mestu o najpoznatijim rijaliti učesnicima

Kurir vam sutra poklanja novi broj najboljeg dodatka o svim rijaliti učesnicima.

U Zadruzi i Parovima nikad nije dosadno. Svađe, tuče, ljubavne afere i napeta atmosfera postali su svakodnevica najpopularnijih rijaliti šou programa. Mi vam otkrivamo sve što se dešavalo proteklih dana i prenosimo sve tajne ukućana. Saznajte i šta se dešava u životima bivših učesnika, gde su oni sada, šta im je donela popularnost i kakvi su im planovi.

foto: Kurir

Čitaj Kurir, jer uvek dobijaš više!

Kurir / J. R. - D. I. - J. I.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track