MLADIĆ KOJI JE JUČE RANJEN U FUTOGU PREŽIVEO JE PAKAO: Otac mu IZMASAKRIRAO celu porodicu, a kada su uleteli specijalci njega uzeo kao taoca! PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA
Foto: Printscreen

Tragedija koja je potresla Srbiju

MLADIĆ KOJI JE JUČE RANJEN U FUTOGU PREŽIVEO JE PAKAO: Otac mu IZMASAKRIRAO celu porodicu, a kada su uleteli specijalci njega uzeo kao taoca! PRIČA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA

Crna Hronika -

U pucnjavi koja se dogodila juče oko 16 časova na popularnoj futoškoj plaži Vok ranjeni su Miloš M. (26) i M.M. (27) godina.

Dvadesetšestogodišnji mladić zadobio je višestruke teške povrede donjih ekstremiteta, dok je mladić star 27 godina samo okrznut metkom u predelu stomaka i prošao je sa lakšim povredama.

Kako nezvanično saznajemo povređeni Miloš M. je pre 17 godina, kao devetogodišnjak, preživeo pravu dramu kada je njegov otac Dušan kuhinjskim nožem izmasakrirao oca Dragonju, suprugu Sanju i sina četvorogodišnjeg sina Milana (4). Tada devetogodišnji sin Miloš i njegova baka Olga prošli su sa mnogobrojnim posekotinama.

Nakon što je izvršio svoj krvavi pir i izmasakrirao oca, mlađeg sina i ženu Sanju, pomahnitali Dušan je zgrabio Miloša i stavio mu nož pod grlo, želeći da ga iskoristi kao taoca u pregovorima sa specijalcima koji su uspeli da upadnu u kuću u kojoj se nekoliko sati ranije zabarikadirao sa porodicom.

Cela tragedija se odigrala u delu kuće koji pripada Dušanovom bratu Milanu. Prema rečima komšija, u Milanovoj dnevnoj sobi, oko 19 časova, okupile su se porodice oba brata, kako bi se izgladili nesporazumi koje su u braku imali Dušan i Sanja. U osnovi svega, pričaju komšije, bila je Dušanova patološka ljubomora, pa je čak sumnjao i da mali Milan nije njegovo dete. Nažalost, ne samo da do pomirenja nije došlo, već je Dušan u jednom trenutku udario Sanju, a kada je brat pokušao da ga smiri, naterao je njega, njegovu suprugu i kćer da napuste kuću.

Čuvši svađu, bolesna majka Olga ustala je iz kreveta i pošla da vidi šta se događa. Kada je ušla u sobu, Dušan je držao nož i dok je pokušavala da zaštiti snahu, zasekao ju je po ruci. Nesrećna starica je bosa, u pižami, sva krvava istrčala na ulicu da potraži pomoć. U međuvremenu je, kako su tada ispričale komšije, naišao otac Dragonja, koji je ušao u sobu kako bi smirio sina. Smrt ga je, međutim, snašla na samim vratima. Dušan ga je ubio s više udaraca nožem, zaključao vrata od sobe i na njih dovukao komodu. Spustio je roletne, što je značajno otežalo intervenciju policije. Po izbijanju svađe, pozvana je policija, ali se sve tako munjevito izdešavalo da nisu stigli da pomognu pre nego što se Dušan zabarikadirao u sobi, u kojoj su ostali Sanja, Miloš i mali Milan.

Pregovori su trajali sve do 23 časa, kada su četiri policajca provalila vrata. Očevici kažu da je Dušan u tom trenutku sedeo na ivici sofe, držeći nož ispod Miloševog grla. Policajac, koji ga je držao na nišanu, naredio mu je da baci nož. Dušan mu je odgovorio da će to uraditi tek kada obori cev pištolja što je specijalac je i učinio a Dušan je spustio nož na sofu. Kada su ga izvodili, komšije tvrde da je zatražio da se presvuče, kako ne bi krvav išao u stanicu.

Istražni organi zatekli su u sobi stravičnu scenu. Na samom ulazu ležao je Dragonja, nekoliko koraka dalje, na drugom kraju sofe, Sanja rasporenog stomaka, a na podu kraj njenih nogu mali Milan. Stvari su bile razbacane, nasred sobe ležala je hrpa odeće, ali ipak ništa nije ukazivalo na to da se u njoj vodila borba. Sve je više ličilo na divljanje razjarenog čoveka.

Bio u sukobu sa zakonom

Dušan Marijanac je, prema pričanjima komšija dolazio više puta u sukob sa zakonom, zbog čega je tri puta i osuđivan. Komšije su tada ispričale da Dušan, iako je bio preke naravi, nikada nije pravio probleme.

- Ne mogu da shvatim šta se to dogodilo u njegovoj glavi. Može čovek da pobesni, može i da udari, ali da pobije porodicu - prokomentarisao je tada jedan komšija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track