UBIJEN ADVOKAT ARKANOVOG UBICE DOBROSAVA GAVRIĆA: Ranjen i sin (8), sav u krvi hitno odvezen u bolnicu! Pogledajte FOTOGRAFIJE i VIDEO posle jezivog obračuna ispred škole u Kejptaunu
Foto: Printscreen YouTube

u advokatskim krugovima poznat PO ZASTUPANJU mafijaških vođa

UBIJEN ADVOKAT ARKANOVOG UBICE DOBROSAVA GAVRIĆA: Ranjen i sin (8), sav u krvi hitno odvezen u bolnicu! Pogledajte FOTOGRAFIJE i VIDEO posle jezivog obračuna ispred škole u Kejptaunu

Crna Hronika -

KEJPTAUN - Pedesetogodišnji Pit Mihalik, poznati južnoafrički advokat iz Kejptauna i advokat Arkanovog ubice Dobrosava Gavrića, ubijen je jutros oko 7.30 sati po lokalnom vremenu ispred privatne škole u Grin Pointu dok je vodio decu u školu, prenose južnoafrički mediji.

1 / 5 Foto: Printscreen/YouTube

Mihalik je likvidiran pucnjem u glavu a ubica je, tvrde očevici, posle sačekuše odjurio u metalik sivom "polu".

Oni dodaju i da su čuli dva pucnja. Prema prvim informacijama, ranjen je i advokatov osmogodišnji sinčić, koji je sa njim i sestrom bio u kolima.

Ranac advokatovog sina sa mrljama od krvi

- Sve se odigralo u sekundi, tako brzo da nismo bili ni svesni šta se dogodilo. Čini mi se da je pištolj bio srebrne boje, prosto je blesnuo, i više je ličio na nekakvu igračku. Ubica je u rukama imao i akten-tašnu u koju je tutnuo oružje, seo u metalik "polo" i odjurio... Strašno, strašno... Shvatili smo šta je kad smo čuli dva pucnja i devojčicu kako vrišti iz kola - ispričala je žena očevidac, koja se zatekla u blizini u trenutku surove likvidacije.

Važio je za top advokata koji je uglavnom zastupao najjače mafijaške vođe južnoafričkog podzemlja. Kako pišu tamošnji mediji, on je jutros vozio svoje dvoje dece u privatnu školu, udaljenu samo nekoliko minuta od svoje kuće u elitnom delu grada. Decu je odgajao sam pošto mu se žena pre nekoliko godina ubila.

foto: IOL Printscreen

Njegova likvidacija povezuje se i sa ubistvom advokata Nurudina Hasana koji je takođe radio na slučaju Gavrića.

Podsetimo, Dobrosav Gavrić osuđen je na 35 godina zbog ubistva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare, nalazi se i dalje u kućnom pritvoru u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je uhapšen u decembru 2011.

Tamošnje vlasti ga još ne izručuju našoj zemlji, čemu je umnogome doprineo i ubijeni advokat.

(Kurir.rs/IOLnews/Foto: Youtube printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track