MAJKA PRIJAVILA DA SE ĆERKA (14) NIJE VRATILA IZ ŠKOLE ALI OVAJ HOROR NIJE OČEKIVALA: U telefonu devojčice otkrivene stravične poruke! UŽAS KOD SUBOTICE
Foto: Profimedia

monstruozno

MAJKA PRIJAVILA DA SE ĆERKA (14) NIJE VRATILA IZ ŠKOLE ALI OVAJ HOROR NIJE OČEKIVALA: U telefonu devojčice otkrivene stravične poruke! UŽAS KOD SUBOTICE

Crna Hronika -

M. R. (50) iz Subotice uhapšen je zbog sumnje da je tokom oktobra više puta obljubio devojčicu (14) sa smetnjama u razvoju.

Kako saznajemo, nesrećna devojčica je učenica specijalne škole "Žarko Zrenjanin" iz Subotice, a ceo slučaj otkriven je kada je majka prekjuče prijavila policiji da joj se ćerka nije vratila iz škole.

- Četrnaestogodišnjakinja je lice sa posebnim potrebama, zbog čega i pohađa specijalnu školu. Kada se nije vratila kući u uobičajeno vreme, majka se uplašila da joj se nešto loše dogodilo i odmah je obavestila policiju. Policajci su krenuli u potragu i pronašli su devojčicu sa M. R. - kaže naš izvor i dodaje da se sumnja da je M. R. više puta silovao žrtvu.

- On je navodno devojčicu upoznao preko poruka na društvenim mrežama. Najpre joj je slao poruke, a kada je dete steklo poverenje u njega, počeo je da zakazuje sastanke sa njom i da je krišom odvodi iz škole - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je ovaj muškarac više puta tokom oktobra seksualno napastvovao nemoćnu tinejdžerku.

- Njemu je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu - kaže izvor.

Kako saznajemo, majka žrtve je odmah po saznanju o silovanju obavestila i školu.

- O događaju znamo sve ono što piše u medijima. Ne možemo da iznosimo više detalja kako ne bismo ometali istragu - rekli su iz škole za Kurir.

(Kurir.rs/N.H./ Foto: Ilustracija Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track