Najnovije vesti

ISPOVEST DEVOJČICE KOJU JE MANIJAK NAPAO U TRAMVAJU: Molila sam za pomoć, putnici su okretali glavu! Kad smo izašli tek je usledio ŠOK!
Foto: Facebook, Printscreen

POTRESNO

ISPOVEST DEVOJČICE KOJU JE MANIJAK NAPAO U TRAMVAJU: Molila sam za pomoć, putnici su okretali glavu! Kad smo izašli tek je usledio ŠOK!

Crna Hronika
19:53h

Tinejdžerka koju je seksualno uznemiravao Mihailo Isailović (37) ispričala je kako je napadnuta na putu do škole i da se otrgla tek kad je manijaku rekla da će pozvati policiju
 

Petnaestogodišnjakinja koju je seksualno uznemiravao Mihailo Isailović (37) juče je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu otkrila da je bila uplašena kad ju je kobnog dana, na putu do škole, u tramvaju napao manijak, i to naočigled ljudi koje je molila za pomoć, a koji nisu reagovali.

- Molila sam za pomoć ljude koji su bili u tramvaju, okretala sam se ka njim, ali oni nisu reagovali - tokom potresne ispovesti ispričala je, kako saznajemo, devojčica na saslušanju u tužilaštvu.

Traumatizovana

Posle traume koju je doživela, devojčica je do detalja opisala šta se dogodilo tog dana i kako ju je Isailović gledao još na stanici i ušao za njom u tramvaj.

- Uplašila sam se. Noćima sam se budila i mislila na ono što se dogodilo. Sada se ne plašim, ali samo zato što znam da je u pritvoru i da mi ne može ništa, ali često razmišljam o svemu - rekla je, kako saznajemo, devojčica koju je u 6.30 ujutru, na putu do škole, napao Isailović.

I manijak kritikovao putnike što ne reaguju

Devojčica je, kako saznajemo, tvrdila da joj je po izlasku iz tramvaja prišla jedna žena i izvinjavala se što joj nije pomogla, uz opasku da se i ona uplašila.

Kako naš izvor otkriva, petnaestogodišnjakinja je rekla da je i manijak, kog je opisala kao "čudnog i krupnog", kada je krenula da izlazi iz tramvaja, rekao ljudima koji su nemo sedeli da treba da ih je sramota što nisu reagovali i pomogli joj.

foto: Printscreen/Facebook

Prema rečima našeg sagovornika, devojčica se priključila krivičnom gonjenju manijaka koji je uhapšen 25. novembra, otad je u pritvoru.

- Tog jutra, dok je čekala tramvaj na stanici, primetila je preko puta ulice muškarca koji se čudno ponašao, odnosno igrao je na ulici. Kada je on nju spazio, najpre ju je posmatrao, a onda je prešao ulicu, prišao joj s leđa i stao blizu nje. Ubrzo je naišao tramvaj i, kada je shvatila da će ući za njom, namerno je sela blizu vozača, u deo tramvaja u kom je bilo još nekoliko žena, a nešto dalje i jedan muškarac - objašnjava sagovornik Kurira šta se dogodilo kobnog jutra.

Prema rečima devojčice, napasnik je seo ispred nje i gotovo istog trenutka se okrenuo i počeo da je dodiruje po butinama, međunožju i grudima, dok je ona pokušavala da se odbrani.

Šutnula ga

- Uspela je da ga šutne nekoliko puta u međunožje, ali je on nije puštao sve do momenta kada je povikala da će pozvati policiju. Tek tada se on pomerio od nje i gađao je flašicom soka - otkriva sagovornik Kurira.

Na sledećoj stanici krenula je da izađe iz tramvaja, a manijak joj je tada dobacio da je kukavica.

Tokom potresne ispovesti devojčica je otkrila da se posle traume koju je doživela obratila za pomoć psihologu.

foto: Printsreen

Isailović je, podsetimo, uhapšen dva dana kasnije, nakon što je iz pekare u Krnjači ukrao burek. Na saslušanju se branio ćutanjem i očekuje se da tokom naredne nedelje u tužilaštvo stigne njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje.

(Kurir.rs/J. Spasić - D. Stamenković/ foto Printscreen)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...