MONSTRUOZNO IŽIVLJAVANJE U INĐIJI: Pretukao, silovao  TINEJDŽERKU, pa je išutirao iz stana!
Foto: Shutterstock

napad

MONSTRUOZNO IŽIVLJAVANJE U INĐIJI: Pretukao, silovao TINEJDŽERKU, pa je išutirao iz stana!

Crna Hronika -

Maloletna M. S. (14) prijavila policiji da ju je Aleksandar A. (28) istukao i obljubio, što je navodno potvrđeno lekarskim pregledom

Aleksandar V. (28) iz Inđije uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je u svom stanu pretukao i silovao 14-godišnju tinejdžerku M. S. iz istog grada, a kako nezvanično saznajemo, nasilnik je odranije poznat policiji zbog više krivičnih dela.

Uhapšeni manijak i njegova žrtva navodno nisu bili u vezi, već je on, kako nezvanično saznajemo, iskoristio ranije poznanstvo s njom da je namami u svoj stan.

- Još uvek se ispituju svi detalji, ali postoji mogućnost da su se njih dvoje poznavali odranije, možda iz viđenja. Osumnjičeni je to iskoristio i naizgled dobronamerno je pozvao u svoj stan. Ne sluteći šta je čeka, devojčica je otišla, ali tada je usledio šok. Posle nekoliko minuta boravka manijak joj je saopštio da želi da imaju seksualni odnos, što je ona kategorički odbila - ispričao je za Kurir izvor blizak istrazi.

On dodaje da mu je tinejdžerka tek tada prozrela namere i pokušala da izađe iz stana.

- Kad mu je rekla da želi da ode, on je nasrnuo na nju i počeo da je udara iz sve snage pesnicama. Žrtva je pokušavala da se odbrani i molila ga da prestane, ali je on tek tada podivljao. Bacio ju je na krevet i počeo da joj cepa garderobu - priča naš sagovornik.

Nakon što ju je silovao, izbacio ju je iz stana.

-Toliko je bio bahat da je žrtvu nakon monstruoznog čina bukvalno išutirao iz stana. Ona je pobegla trčeći, prestravljena od svega što joj se dogodilo - objasnio je naš izvor.

Prema nepotvrđenim informacijama, tinejdžerka se požalila najbližima o svemu što joj se dogodilo i slučaj je prijavljen policiji.

Aleksandar V. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

Kurir je juče kontaktirao s komšilukom manijaka iz njegove ulice u Inđiji, ali niko od njih nije čuo za ovaj stravičan događaj.

Lekari potvrdili silovanje?

Kako Kurir nezvanično saznaje, policija je po nalogu dežurnog tužioca odmah odvela devojčicu na lekarski pregled, koji je navodno potvrdio da ima povrede nastale od posledica silovanja. Nakon što tužilaštvo sasluša osumnjičenog, iskaz će dati i ona u svojstvu oštećene.

(Kurir.rs/J.Rafailović/Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track