Najnovije vesti

MOLILA SAM MONSTRUME DA ME UBIJU I PREKRATE MI MUKE: Zastrašujuće svedočenje ROBINJE iz Obrenovca koju su dve godine držali vezanu, terali da jede izmet, prosi...
Foto: Privatna Arhiva

nezapamćeno zlostavljanje

MOLILA SAM MONSTRUME DA ME UBIJU I PREKRATE MI MUKE: Zastrašujuće svedočenje ROBINJE iz Obrenovca koju su dve godine držali vezanu, terali da jede izmet, prosi...

Crna Hronika

Jelena V. (28) iz Banata, koju su uhapšeni Mileva M. i njen nevenčani suprug Nenad P. skoro dve godine držali zatočenu u kući kod Obrenovca, potvrdila je pred tužiocem da je bila zlostavljana i silovana

- Držali su me vezanu, tukli, čupali nokte, terali da prosim i jedem izmet. Silovali su me metlom. U početku sam verovala da će me neko spasti, da će čuti moje krike, ali sam na kraju izgubila svaku nadu i molila se da što pre umrem. Tražila sam od njih da me ubiju, da mi skrate muke.

mesto horora
mesto hororafoto: Vladimir Šporčić

Ove navode iznela je na saslušanju u tužilaštvu Banaćanka Jelena V. (28), koja je pre dve nedelje spasena od zverskog mučenja i iz zatočeništva, u kome su je držali Mileva M. (27) i njen nevenčani suprug Nenad P. (35) u naselju Veliko Polje u okolini Obrenovca.

Bolovala od raka

Kako Kurir saznaje, nesrećna žena saslušana je u nastavku istrage koja se vodi protiv njenih zlostavljača, a pred tužiocem je potvrdila sve navode krivične prijave koja je podneta protiv njih.

osmislila maltretiranje drugarice
osmislila maltretiranje drugaricefoto: Privatna Arhiva

- Pobegla sam kod Mileve od svoje porodice, ne sluteći šta me tamo čeka. U početku je sve bilo u redu, a onda je počeo pakao. Tukli su me, vezivali lancem, silovali metlom i terali da prosim i jedem izmet. Jednom sam pokušala da pobegnem, ali su me zaustavili. Zapomagala sam, dozivala pomoć, verujući da će me neko spasti. Na kraju sam izgubila svaku nadu. Molila sam ih da me konačno ubiju, kako bi se sve završilo - ispričala je navodno Jelena V., čija je jeziva sudbina šokirala čitavu Srbiju.

kuća u kojoj je Jelena mučena
kuća u kojoj je Jelena mučenafoto: Vladimir Šporčić

Kako otkriva Kurirov izvor iz istrage, nesrećna žena je potvrdila i da je pre nekoliko godina operisala karcinom na mozgu, kao i da je bila žrtva zlostavljanja sopstvene porodice i supružnika. Ona je takođe majka četvoro maloletne dece, koja žive na relaciji doma za nezbrinutu decu i hraniteljskih porodica.

Kraj agonije

Podsetimo, Jelena V. pronađena je pre dve nedelje kada je policija, po dojavi, upala u kuću nevenčanih supružnika Nenada P. i Mileve M. u naselju Veliko Polje. Nesrećna žena bila je u očajnom stanju, a prizor i priča o zlostavljanju kome je bila izložena šokirali su i najiskusnije policajce. Supružnici su nakon hapšenja sprovedeni na saslušanje u tužilaštvo, gde su se branili ćutanjem, nakon čega im je određen jednomesečni pritvor.

Istraga u toku Slede veštačenja

U daljem toku istrage biće, prema saznanjima Kurira, naloženo medicinsko i psihološko veštačenje povreda, odnosno psihičkog stanja Jelene V., kao i njenih mučitelja. Takođe bi trebalo da budu saslušani i svedoci, među njima i komšije Mileve M. i Nenada P. iz obrenovačkog naselja Veliko Polje.  

(Kurir.rs/ Ivan Milićević/ Foto: privatna arhiva, Vladimir Šporčić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...