Najnovije vesti

BEZOČAN NAPAD U NOVOM BEOGRADU! Nasilnici pretukli AUTISTIČNO dete?! Ukrali mu jaknu, pa mu obukli prljavu! Majka ga satima tražila gradom!
Foto: Privatna arhiva

nasilje

BEZOČAN NAPAD U NOVOM BEOGRADU! Nasilnici pretukli AUTISTIČNO dete?! Ukrali mu jaknu, pa mu obukli prljavu! Majka ga satima tražila gradom!

Crna Hronika

Aleksandra L. (55) iz Beograda sumnja da je 27. oktobra na Novom Beogradu grupa nepoznatih mladića u večernjim časovima opljačkala i pretukla njenog maloletnog sina Vasilija (17), koji boluje od autizma i nije sposoban da govori.


Prema njenim rečima, tog dana je sve počelo oko 20.45, kad je njen sin nestao dok su obilazili prodajne objekte u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu.


- U prodavnici sam zamolila radnika obezbeđenja da pripazi na Vasilija. Međutim, moj sin se u jednom trenutku izgubio iz njegovog vidokruga, pa sam počela da ga tražim. Obuzela me je panika i telo mi se potpuno ukočilo. Ohrabrila sam se pažljivo odabranim rečima i nastavila potragu. Shvativši da ne uspevam u svojoj nameri, otišla sam u policiju i prijavila nestanak sina - priča za Kurir Aleksandra.


Kako kaže, u dva sata posle ponoći primila je poziv policijskog službenika, koji joj je saopštio da je njen sin pronađen ispred poznatog ugostiteljskog objekta u Ulici Mihaila Pupina na Novom Beogradu.


- Policajac mi je poslao fotografiju na kojoj je zaista bio moj sin. Međutim, primetila sam da na sebi nije imao svoju belu jaknu, već crvenu i prljavu. Rečeno mi je da je Vasilije u bolnici u Zemunu i da odmah odem tamo. Otišla sam taksijem i zatekla sina s grupom lekara, koji su mi rekli da moje dete ima rupu na slepoočnici i da moraju da je ušiju. Pokušali su da ga ušiju dok sam ja bila prisutna, ali nisu uspeli zbog straha i bolova koje je dete trpelo. Moj sin je odbio i rendgenski skener glave jer se bojao, a ne ume da zauzme odgovarajući položaj za taj poduhvat - priča Aleksandra.


Ona dodaje da sumnja da su njenog sina pretukli mladići koji često "operišu" u toj novobeogradskoj četvrti.


- Moje dete nije moglo da se brani i oni su to iskoristili. Volela bih da se ispita ko stoji iza ovog napada i zašto. Vasilije je pun ljubavi i to svima pokazuje. On ni sa kim ne bi ušao u fizički obračun jer za to nije ni sposoban. Sve češće manijaci napadaju decu. Pre nekoliko dana napadnuta je devojčica u tramvaju, a sada i moj sin. Neko mora da stavi tačku na to! - keže zabrinuta majka i dodaje da je policija preuzela snimke sa sigurnosnih kamera, koji će pomoći da se nasilnici pronađu.

 

(Kurir.rs/D.S./Foto: Privatna arhiva)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...