BOLESNIK! PEDOFIL NUDIO DEVOJČICAMA PARE DA IH PIPKA: Došao im u kuću dok su bile same, pa hteo da ih namami sa 1.000 dinara
Foto: Profimedia

strašno

BOLESNIK! PEDOFIL NUDIO DEVOJČICAMA PARE DA IH PIPKA: Došao im u kuću dok su bile same, pa hteo da ih namami sa 1.000 dinara

Crna Hronika -

Surdulički Osnovni sud u Vladičinom Hanu osudio je na 11 meseci zatvora Vaska P. (64) iz sela Gložje kod Bosilegrada zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnicama.

Optužnica Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu teretila je okrivljenog da je komšinice stare 12 i 14 godina nagovarao da mu uz novčanu nadoknadu dozvole da ih dodiruje po intimnim delovima tela.

Devojčice su odbile ponudu da od nastranog komšije dobiju po 1.000 dinara za pipkanje. Nemili slučaj pedofilije službenicima Policijske stanice u Bosilegradu prijavio je otac devojčica.

Krajem juna manijak je boravio u porodičnoj kući maloletnica, čiji je otac bio odsutan. Starac se nije libio da maloletnicama ponudi pare da bi pipkanjem i maženjem uživao u nedozvoljenim polnim radnjama.

Devojčice su u toku istražnog postupka na saslušanju u hanskom tužilaštvu rekle da im je pedofil i ranije nudio novac za dodirivanje grudi i nogu.

(Kurir.rs/Alo/V.P./M.I.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track