Najnovije vesti

MARKO SE VRATIO DO SOBE DA POKUPI NEKE STVARI, PA STRADAO KAD JE OTIŠAO NA TERASU! Detalji iz kobnog jutra u kom je stradao sin srpskog pevača!
Foto: Printscreen/Facebook

ZVALI SU GA KRALJEM STUDENJAKA!

MARKO SE VRATIO DO SOBE DA POKUPI NEKE STVARI, PA STRADAO KAD JE OTIŠAO NA TERASU! Detalji iz kobnog jutra u kom je stradao sin srpskog pevača!

Crna Hronika

Telo Marka Marinkovića (24), sina pevača Tome Marinkovića, koji je tragično nastradao prilikom pada s terase u Španiji, biće doneto u Srbiju za sedam do 10 dana, saznaje Kurir.

Podsetimo, mladić je nastradao u nedelju ujutru, dok je bio na razmeni studenata u Španiji, a upravo tog dana trebalo je da se vrati u Srbiju.

- Niko od porodice neće ići u Španiju. Navodno, kobnog jutra, studenti su već izneli neke stvari ispred hotela, a Marko je rekao da ide do sobe da pokupi još nešto. Međutim, kada je otišao na terasu, pod nerazjašnjenim okolnostima je pao. Španska policija ovu smrt i dalje tretira kao nesrećan slučaj - rekao je naš dobro obavešteni izvor.

sa ocem Tomom
sa ocem Tomomfoto: Facebook

Od Marka Marinkovića su se na Fejsbuku oprostili brojni prijatelji.

Podsetimo, mladić je nastradao u nedelju ujutru, dok je bio na razmeni studenata u Španiji.

- Živeo je u Pilatovićima kod Požege, završio Učiteljski fakultet u Beogradu, osnivač grupe Drum. Brojnim nastupima, od trga u Požegi do Doma sindikata i raznih rok festivala širom Srbije, unosio je veliku dozu originalnosti i ludog provoda. Kralj Studenjaka! Čovek široke duše, originalnog humora. Možda jedini koji je ulepšavao javni život oskudnih požeških novogodišnjih trenutaka. Veliki kulturni doprinos lokalnoj zajednici, veliki umetnik. Nek te Bog primi u svoje naručje! - napisao je jedan od Markovih drugova.

(Kurir.rs/ Z.Š.-J.I./ Foto: Fejsbuk)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...