UHAPŠEN MONSTRUM IZ BARAJEVA: Pastorki (11) dao da pije vino, pa je onesvešćenu silovao!
Foto: Profimedia

pedofil

UHAPŠEN MONSTRUM IZ BARAJEVA: Pastorki (11) dao da pije vino, pa je onesvešćenu silovao!

Crna Hronika -

Jovica H. (43) seksualno napastvovao ćerku svoje emotivne partnerke. Ginekološkim pregledom utvrđeno da je jedanaestogodišnjakinja izgubila nevinost

Jovica H. (43) iz Barajeva uhapšen je zbog sumnje da je napio i silovao jedanaestogodišnju devojčicu, sa čijom je majkom bio u kraćoj ljubavnoj vezi. Kako saznajemo, napastvovanje se dogodilo u kući osumnjičenog u Barajevu, a Jovica je sipao devojčici vino u sok.

- Dete se od alkohola uspavalo, pa ju je on odneo u krevet i obljubio je - kaže naš izvor i dodaje da je Jovica uhapšen nekoliko dana nakon napada na pastorku.

foto: Jelena Rafailović

Zadobio poverenje

- Jovica je mesecima bio u vezi s majkom devojčice. Majka je početkom prošle nedelje odvela ćerku i njenog mlađeg brata kod Jovice da prespavaju, pošto je imala neke obaveze. Žena nije slutila ništa, jer je Jovica bio izuzetno fin prema njenoj deci. Obasipao ih je pažnjom i kupovao im čokolade i slatkiše, čime je stekao njihovo poverenje - kaže naš izvor.

Kada je majka ostavila decu kod svog dečka, desio se horor kakav nije mogla ni da sanja.

- Devojčica se požalila majci da je boli stomak i da ju je Jovica dodirivao. Dete je reklo i da joj je Jovica dao da pije neki čudan sok i da se ne seća šta se desilo kada ga je popila, ali da je ujutru osetila bol u donjem delu stomaka i da je videla da na vešu i telu ima neku lepljivu tečnost - kaže naš izvor i dodaje da je majka odvela ćerku kod ginekologa.

- Pregledom je utvrđeno da je jedanaestogodišnjakinja izgubila nevinost, nakon čega je obaveštena i policija - kaže izvor.

Vriska i galama

Prema rečima našeg sagovornika, napastvovana devojčica je vodila i dnevnik, koji je policija pronašla.

- Ispostavilo se da je ona o nemilom događaju pisala i u svom dnevniku - kaže sagovornik.

Komšije uhapšenog Jovice H. o njemu imaju podeljeno mišljenje. Dok ga jedni hvale, drugi nemaju lepe reči za njega.

- Pre nekoliko godina je kupio kuću i doselio se u Barajevo. Znam da ima decu iz prvog braka, ali oni retko dolaze. Kod njega u kući se svašta dešavalo. Često se čula glasna muzika, galama i nekakvo vrištanje - kaže komšija i dodaje da je viđao maloletnice kako se gole šetaju po njegovoj terasi.

- Ne znam da li je reč o istoj devojčici, ali viđali smo decu kod njega. Sram ga bilo - kaže komšija.

Saslušan u tužilaštvu Osumnjičenom određen pritvor

Jovica H. je uhapšen u sredu, nekoliko dana pošto je obljubio maloletnicu. Njemu je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana. - Istragom će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo kobne večeri, kao i da li je to bio prvi put da Jovica napastvuje ćerku svoje emotivne partnerke - kaže naš izvor upućen u slučaj.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/Foto:J.R./Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja