Najnovije vesti

MOJ SIN JE OTIŠAO NA ROĐENDAN, DOŠAO KUĆI I ZASPAO! VIŠE SE NIJE PROBUDIO! Neutešni otac Stefana (17) iz Negotina otkriva šta se dešavalo kobne noći
Foto: Kurir

tragedija KOD NEGOTINA

MOJ SIN JE OTIŠAO NA ROĐENDAN, DOŠAO KUĆI I ZASPAO! VIŠE SE NIJE PROBUDIO! Neutešni otac Stefana (17) iz Negotina otkriva šta se dešavalo kobne noći

Crna Hronika

Stefan Birucić (17) umro u svojoj kući nakon što je prethodnog dana nađen ispred mesare sa povredama na licu i glavi. Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti

Stefan Birucić (17) iz Negotina preminuo je juče u svojoj kući, a policija je naložila obdukciju tela nesrećnog mladića kako bi se utvrdilo od čega je tačno umro.


- Niko od nas ne zna šta se dogodilo, niti možemo da prihvatimo da Stefana više nema. U subotu je legao da spava jer mu je bilo loše prethodnog dana. Očekivali smo da mu bude bolje. Umesto toga, kada sam u nedelju oko pet ujutru ušao u sobu da vidim kako je, zatekao sam sina nepomičnog. Našao sam ga mrtvog u krevetu - kaže za Kurir Dragan Birucić, neutešni otac nastradalog tinejdžera.


Stefan je, priseća se on, u petak uveče otišao s društvom na rođendan. Iste noći, pod nerazjašnjenim okolnostima, s lakim povredama je završio u bolnici, a potom, 24 sata kasnije, preminuo u porodičnoj kući.

 

foto: Marina Lopičić


- Oko tri sata ujutru pozvali su me iz policije. Rekli su mi kratko: "Vaš sin je u bolnici, u pripitom je stanju, bila je neka tuča." Istog trenutka sam odjurio u bolnicu, zatekao sam sina koji zaista jeste bio pripit. Otimao se lekarima, divljao je i odbijao da primi infuziju. Pošto je odbijao lečenje, otpustili su ga iz bolnice i otišli smo kući - priseća se Dragan kako je počela agonija porodice.


Otac nastradalog mladića kaže da je po dolasku kući Stefan legao da spava. Međutim, kada se probudio, žalio se na jake bolove u vratu.


- Povraćao je, osećao se loše. Ponovo sam ga odveo u bolnicu. Lekari su ga pregledali, snimili. Dali su mu i neku terapiju i poslali nas kući. Nije mu bilo dobro ceo dan i zato sam juče ujutro oko pet ušao u sobu. Očekivao sam da ga zateknem u boljem stanju - očajan je Stefanov otac.


Kako saznajemo, tinejdžera su u subotu, na pločniku ispred jedne mesare u Negotinu, sa povredama na glavi i licu pronašli slučajni prolaznici.


- Zatekli su ga kako leži ispred te radnje. Imao je oguljotinu na slepoočnici, podliv ispod oka i neke manje posekotine. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć kako bi pomogli mladiću - kaže naš izvor.


Prema njegovim rečima, Stefan tada nije želeo da kaže kako je zadobio povrede.

 

Akcija policije
Uhapšen napadač

 

Policija je juče popodne uhapsila T. S. (19) zbog sumnje da je u noći između petka i subote zadao više udaraca u glavu nesrećnom Stefanu Biruciću.
- Obdukcijom je utvrđeno da je Stefan preminuo od izliva krvi u mozak, a sumnja se da je to prouzrokovano udarcima koje je zadobio - kaže naš izvor.

Pokrenuta istraga
I lekari na saslušanju


Policija je pokrenula istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti tragičnog događaja.
- Proverava se da li je uopšte bilo tuče i da li je neko napao Stefana Birucića. Ukoliko je tuče bilo, utvrdiće se ko je u njoj učestvovao. Takođe, tokom utvrđivanja svih okolnosti smrti mladića biće saslušani i lekari koji su mu ukazivali pomoć - otkrio je izvor Kurira iz istrage.

(Kurir.rs/Suzana Božinović)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...