UBIJ GA! MENI NIKO NIŠTA NE MOŽE! Ispovest advokata kojeg je SRPSKI REPREZENTATIVAC brutalno tukao i šutirao pred ćerkicom (7) i suprugom!
Foto: Privatna Arhiva

incident u novom sadu

UBIJ GA! MENI NIKO NIŠTA NE MOŽE! Ispovest advokata kojeg je SRPSKI REPREZENTATIVAC brutalno tukao i šutirao pred ćerkicom (7) i suprugom!

Crna Hronika -

Dragan Miljenović kaže da su ga fudbalski reprezentativac Srbije i njegov drug brutalno pretukli pred ženom i detetom, nakon nesporazuma u saobraćaju

Fudbaler i njegov prijatelj su bili vrlo bahati. Brutalno su me napali i to pred ženom i sedmogodišnjom ćerkom, koja je istraumirano vrištala dok su me udarali. Uopšte ne znam zbog čega sam napadnut, a razočaran sam što su mladići pušteni iz policije nakon pet sati.

Advokat povredjen
Advokat povredjenfoto: Privatna Arhiva

Ovako za Kurir počinje svoju ispovest advokat Dragan Miljenović, koga su u nedelju oko 18.30 u Novom Sadu pretukli Danijel Mićanović (19), golman omladinske reprezentacije Srbije, i njegov prijatelj Goran Nikolić (21). Incident se dogodio na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, posle čarke u saobraćaju.

Bahato je vozio

- Bio sam u automobilu sa suprugom i detetom. Kretali smo se niz ulicu i tu sam primetio crveni "golf", sremskomitrovačkih tablica. Bahato je vozio sve vreme i presecao put. Susreli smo se na ulazu u tunel, ali smo oboje nastavili vožnju. Kada sam stao na semaforu, taj "golf" je stao pored mene. Iz njega je izleteo fudbaler i otvorio suvozačeva vrata mojih kola - priča potreseni advokat i nastavlja:

Mićanović i Nikolić u Urgentnom centru
Mićanović i Nikolić u Urgentnom centrufoto: Privatna arhiva

- Odmah sam istrčao napolje i pitao sam ga šta se dešava. On je tada započeo tuču, a pridružio mu se i drugi mladić, koji je počeo da viče: "Ubij ga, ubij ga!" Srušili su me na asfalt, između kola na semaforu. Šutirali su me i udarali rukama. Moja supruga je vikala da će zvati policiju, što je i učinila, a Mićanović je rekao: "Meni niko ništa ne može! Vi ne znate ko sam ja, moj prijatelj je policajac, ja mogu da radim šta hoću."

Pocepao mu duks u tuči
Pocepao mu duks u tučifoto: Privatna Arhiva

Ćerka je vrištala

Dragan Miljenović kaže da je njegova ćerka od sedam godina gledala kako joj šutiraju tatu i da se dete potreslo.

- Sa mladićima u autu bila je i jedna gospođa, koja je posle nekog vremena izašla iz auta i rekla im da me ostave, jer je tu i dete. Tada su seli u auto i otišli, a ja sam otišao u Urgentni centar. Konstatovali su mi teške povrede i frakturu lobanje - kaže još uvek uznemireni advokat.

Došli u Urgentni centar Žalili se na neke povrede

Dragan Miljenović kaže da su Danijel Mićanović i Goran Nikolić posle nekog vremena došli u Urgentni centar. - Nisam stigao ni da odnesem izveštaj lekara u policiju, a njih dvojicu je policija dovela u Urgentni, ostavila ih i otišla. Mladići ulaze unutra, a ja sam i dalje tu. Pomislio sam da su došli da me dokrajče, ali sam posle shvatio da su došli da se žale na neke povrede. Bruka i sramota je što su nadležni dozvolili da budemo u isto vreme u bolnici, bez prisustva policije - priča revoltirani advokat.

Sramna odluka Šta da očekujem kad su već pušteni

Advokat ističe i da smatra da je sramno što je policija pustila batinaše posle nekoliko sati. - O kakvom mi zakonu pričamo kada jedan klinac može da se poziva na policijske službenike i da priča da njemu niko ništa ne može. Šta ja da očekujem kada su oni posle pet sati pušteni.

(Kurir.rs/ Slađana Stojanović/ Foto: privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track