NS POLICIJA U AKCIJI: U pretresima stanova zaplenjeno 5,5 kg marihune, 1,3 kilograma hašiša…
Foto: MUP

Krivična prijava

NS POLICIJA U AKCIJI: U pretresima stanova zaplenjeno 5,5 kg marihune, 1,3 kilograma hašiša…

Crna Hronika -

NOVI SAD - Novosadska policija zaplenila je oko sedam kilograma narkotika i uhapsila četiri osobe, zbog sumnje da su učinili krivično delo delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

foto: MUP

Pretresima stanova, u Novom Sadu, koje koriste L. S. (35) i M. R. (26), policija je pronašla oko 5,5 kilograma marihuane, 1,3 kilograma hašiša, osam špriceva sa uljem kanabisa, četiri digitalne vagice, dve pakerice, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga.

foto: MUP

Prethodno je policija, u okolini Novog Sada, na ulici, u torbi J.P. (23) i u stanu S.R. (26) pronašla oko 160 grama marihuane, za koju sumnja da je kupljena od M. R. radi dalje preprodaje.

Sumnja se, takođe, da je M. R. prodao oko 11 grama marihuane i dvadesetsedmogodišnjem Novosađaninu, u čijem je stanu policija pronašla ovu opojnu drogu.

foto: MUP

L. S, M. R, J. P, i S. R. privedeni su, uz krivičnu prijavu, na saslušanje višem javnom tužiocu, dok je protiv dvadesetsedmogodišnjeg mladića podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

(Kurir.rs/S. S./Foto: MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track