UHAPŠENA ČETVORICA IZ KIMIJEVE GRUPE: Sumnja se da su presreli čoveka i oteli mu automobil
Foto: Vlada Šporčić

nasilništvo

UHAPŠENA ČETVORICA IZ KIMIJEVE GRUPE: Sumnja se da su presreli čoveka i oteli mu automobil

Crna Hronika -

Četvorica članova navijačke grupe okupljene oko Miloša Radisavljevića Kimija uhapšeni su danas u akciji policije zbog sumnje da su 1. oktobra jedan sat posle ponoći, u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu od oštećenog silom oteli vozilo i naneli mu telesne povrede.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo uhapšeni su Aleksa J. (20), Vuk V. (27), Ilija B. (23) i Dušan G. (19).

Sumnja se da su oni „golfom“, u kome su se nalazili, zaustavili automobil u kome se nalazio oštećeni i uz upotrebu fizičke snage mu oduzeli vozilo. Policija je ukradeno vozilo pronašla i vratila oštećenom.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako saznajemo svi osim Dušana G. poznati su policiji od ranije i hapšeni su zbog različitih krivičnih dela.

Tako je Ilija B. hapšen zbog pokušaja ubistva i nasilničko ponašanje, Vuk V. za drogu i nasilničko ponašanje, dok je Aleksa J. poznat organima gonjenja zbog nasilničkog ponašanja.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track