ŠOK! FORENZIČAR ŠIPKA DIVLJAO NA JELENINOM GROBU: Udarao me po dupetu, hteo sa mnom u WC, pričao da JECU TREBA J.BATI! Šokantna ispovest drugarice Jelene Marjanović (KURIR TV)
Foto: Kurir

ŠOK! FORENZIČAR ŠIPKA DIVLJAO NA JELENINOM GROBU: Udarao me po dupetu, hteo sa mnom u WC, pričao da JECU TREBA J.BATI! Šokantna ispovest drugarice Jelene Marjanović (KURIR TV)

Crna Hronika -

Tatjana B. drugarica pokojne Jelene Marjanović za Kurir je ispričala kako je forenzičar Nenad Šipka izgovarao niz gadosti na račun ubijene pevačice, a njoj predlagao da idu zajedno do wc-a, udarao je po zadnjici i govorio da je "šteta što je Jeca mlada ubijena, i da je mogla još da bude j.bana". I sve to na Jeleninom grobu.

Ona je objasnila da se s Nenadom Šipkom povezala preko Teodore Krsmanović, sestre ubijene pevačice.

Radila sam s njim oko godinu dana jer sam smatrala da zaista želi da se sazna istina. Na kraju se sve to svelo na to da je Šipka radio samo na svojoj promociji.

Jednom prilikom mi je rekao: „Nisam ja Majka Tereza, ne radim ovo za džabe, nego radi marketinga“ - kaže Tatjana B.

Ona je rekla kako je tačno Šipka izgovorio jezivu rečenicu:

- Zamolio me je da odemo na groblje Zbeg kako bi on tamo rekao da je završio slučaj. Kad smo stigli, rekla sam mu da moram u toalet, na šta je on dobacio: „Da li mogu s tobom, da ti pravim društvo?“ Razumela sam to kao pošalicu.

Potom smo krenuli ka Jeleninom grobu, a on je rekao: "Kamo sreće da je nisu ubili ovako mladu i lepu, mogla je da bude još mnogo puta j*bana“ . Bila sam u potpunom šoku - kaže Tatjana.

FORENZIČAR ME JE UDARIO PO ZADNJICI

Tatjana B. kaže da se uznemirila kad je shvatila da joj Nenad Šipka gleda u dekolte na groblju.

- U tišini sam pokušavala da upalim Jeleni sveću i da što pre odem odatle. Rekao je da njega ne zanima paljenje sveća, već moj dekolte. Kap koja je prelila čašu bilo je to što me je Šipka udario po zadnjici. To je učinio pravdajući se da želi da proveri da li moji treninzi imaju efekta. Svašta sam mu rekla - priča šokirana Tatjana.

ŠIPKA CILJA NA TO DA JE ZORAN UBICA

Tatjana B. objašnjava da je kao saradnik Nenada Šipke htela da ga spoji sa Zoranom Marjanovićem jer je verovala da bi to moglo da pomogne da se slučaj ubistva reši.

- On to nije hteo uz obrazloženje: „Ne želim da se vidim s njim u javnosti, mene već povezuju da radim za ubicu i ako se vidim sa Zoranom, biće da sarađujem sa ubicom“. To konkretno cilja na njega. S druge strane, on u javnosti govori da nema ništa protiv Zorana - rekla je sagovornica Kurira i dodala da će protiv Šipke podneti prijavu.

NENAD ŠIPKA - PUSTIĆU SNIMKE U JAVNOST DA BI SHVATILI O KOME JE REČ

Nenad Šipka kaže da poseduje snimke telefonskih razgovara s Tatjanom, kao i da će biti prinuđen da ih pusti da bi javnost shvatila o kome je reč.

- Želeo bih da izađem iz tog blata, ja sam forenzičar koji se bavi istragama. Degutantno je da Zoran, koji je osumnjičen, priča o mojim aspiracijama ka njegovoj ženi koju nisam ni poznavao. Ja se u svom radu ne borim za Jelenu, već za slučaj, od koga ne odustajem - kaže Šipka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track